Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reason2023 Panasonic OLED får True Game Mode, G-Sync – officiel Diablo IV partner - FlatpanelsDK

2023 Panasonic OLED får True Game Mode, G-Sync – officiel Diablo IV partner

13 Jun 2023 | Rasmus Larsen |

Panasonic tilføjer flere nye gamingfunktioner i årets nye OLED TV inkl. En kalibreret True Game Mode og G-Sync kompatibilitet. De går sammen med Blizzard i et Diablo IV partnerskab.

True Game Mode bliver tilgængelig i Panasonics 2023 OLED-modeller MZ2000, MZ1500 og MZ980 samt MX950 og MX940 LCD-modellerne. Det er knyttet til selskabets 'HCX Pro AI' processor.

- "For at sikre, at hver title fremstår så godt som muligt, vil den nye True Game Mode bringe alle funktioner til farvepræcision tilgængelig til film til verdenen af spil, mens forbedret HDR tone-mapping leverer kildebaseret fremvisning fra spilenheden," forklarer Panasonic. "Desuden er True Game Mode kalibreringsklar og viser Calman Calibrated logoet efter justering med Portrait Displays’ Calman-software til farvekalibrering – de facto-standarden indenfor verdenen af indholdsskabelse, distribution og afspilning. Det betyder, at True Game Mode fremviser spil som de er tiltænkt af dere skabere."

En Game Control Board giver hurtig adgang til en menu med signalinformation og gaming-funktioner inkl. en ny RPG-optimeret lydprofil.


Tre typer VRR

Der er to HDMI 2.1 porte med 4K 120Hz support og for første gang I et Panasonic OLED TV også Nvidia G-Sync kompatibilitet foruden HDMI 2.1 VRR og AMD FreeSync. Disse tre VRR-teknologier afvikler spil med lavere forsinkelse, der altid er synkroniseret i realtid til spillets faktiske billedfrekvens. Panasonic siger, at de også har formået at reducere input-lag. Dolby Vision understøttes til spilbrug som del af selskabets Game Mode Extreme i op til 4K60. MediaTeks Pentonic 1000 chip er påkrævet for Dolby Vision i 4K120.

Officiel Diablo IV partner

Som del af præsentationen i Berlin i dag annoncerer Activision Blizzard og Panasonic et samarbejde, der gør Panasonic til den officielle TV-partner for Diablo IV. - "Jeg kan ikke komme i tanke om mange andre ting, hvor farvebalance er vigtigere end i Diablo IV. Vi bruger en meget subtil farvepalette. At skabe noget, som opleves som et gammelt mesterværk kræver evnen til at portrættere denne verden på en meget nuanceret måde," siger John Mueller, Art Director på Diablo IV. Selskaberne siger, at der inden længe følger flere detaljer om hvad dette partnerskab dækker over.

Panasonic 2023 OLED TV med True Game Mode

FlatpanelsHD

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

Status på UHD Blu-ray i 2024

26 Apr 2024 |

Smugkig på den kommende X (Twitter) app til Smart TV

26 Apr 2024 |

Får du også hvid skærm på DRTV? DR arbejder på løsning

26 Apr 2024 |

Apple Home & AirPlay support for første gang i 2024 Philips OLED TV

25 Apr 2024 |

1 million har oprettet login på DRTV

25 Apr 2024 |

Første 480Hz OLED panel til high-end gaming nu i masseproduktion

25 Apr 2024 |