Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonAllente: Arkiv og filmleje på vej i Android TV app - FlatpanelsDK

Allente: Arkiv og filmleje på vej i Android TV app

15 Sep 2022 | Rasmus Larsen |

Allentes app til Android TV og Google TV er ude af beta og i de kommende måneder får kunderne nye funktioner såsom arkivindhold og mulighed for at leje/købe film.

Allente, som er sammenslutningen af Canal Digital og Viasat, sneg henover sommeren en app i beta ind i Google Play app-butikken til Android TV og Google TV enheder.

Appen er nu ude af beta og klar til alle typer Allente-kunder; dem med parabol-tv, IPTV og streaming. Appen kræver Android 8.0 eller nyere og virker bl.a. på Nokia, Sony, Philips, TCL, Toshiba og Xiaomi TV. Den virker også på Chromecast med Google TV, Nvidia Shield og Xiaomi Mi Stick.


Allente Android TV

Allente til Android TV. Foto: Allente

Med appen får man adgang til de tv-kanaler, som man har i sin tv-pakke fra Allente. Herudover introduceres nye funktioner meget snart. - "Allente Android TV-appen er blevet beta-testet af en række kunder i hele Norden med løbende opdateringer og forbedringer hen over sommeren. I de kommende måneder vil vi se flere funktioner og mere indhold blive rullet ud i appen, såsom indlejret SVOD-indhold (arkiv, red) og TVOD, muligheden for at leje eller købe indhold," oplyser Allente. Appen kan downloades direkte på enheder med Android TV og Google TV fra app-butikken i Sverige, Norge, Danmark, Finland, Grønland og Færøerne, eller alternativt installeres via dette link.

Allente Android TV

Allente til Android TV. Foto: Allente

Allente Android TV

Allente til Android TV. Foto: Allente

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

Formel 1 fortsætter på Viaplay de næste 5 år

30 Apr 2024 |

Viaplay går til kamp mod kontodeling den 10. juni: Sådan virker det

30 Apr 2024 |

Langt bagefter Sverige: Dansk spilindustri sigter mod fordobling på 5 år

30 Apr 2024 |

'Life of Pi'-instruktør dropper 3D & HFR: "Hele økosystemet er dårligt"

30 Apr 2024 |

Opdateret: 'Dybet', 'Aliens' og 'Livsfarlig løgn' nu også på UHD Blu-ray

30 Apr 2024 |

Streaming-kalenderen: Nyt på Disney+ i maj

30 Apr 2024 |