Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonYousee hæver igen priserne på tv-pakker og Bland Selv i 2023 - FlatpanelsDK

Yousee hæver igen priserne på tv-pakker og Bland Selv i 2023

12 Sep 2022 | Rasmus Larsen |

YouSee hæver igen priserne fra årsskiftet på både tv-pakker og Bland Selv. Priserne stiger med mellem 20 og 40 kroner per måned selvom indholdet forbliver uændret.

Selskabet peger på sportsrettigheder som primær årsag til de nye, markante prisstigninger. Det oplyses, at det særligt vedrører Premier League, Champions League og slutrunder.

- "Øgede omkostninger gør desværre prisstigninger nødvendige. Vi hæver ikke priserne for at øge indtjeningen fra vores kunder. Vi hæver priserne på vores tv-pakker, fordi omkostningerne til tv-rettigheder og særligt sportsrettigheder stiger så voldsomt. Det er vi nødt til at reagere på. I en tid hvor vi desuden er ramt af inflation og stigende energipriser bliver vi nødt til at sende dele af den samlede regning videre," siger Christian Morgan, CEO for YouSee.

 Læs også: YouSee Play lanceres som nyt tv-tilbud uden grundpakke og boks


Ingen ændringer i indhold

De nye priser slår igennem per 1. januar 2023. Kunder modtager individuel orientering om ændringerne i deres tv-pakker via brev eller email i løbet af oktober og november. Kan YouSee specificere, hvilke tv-pakker, der stiger hvor meget? - "For at undgå evt. misforståelser vil det præcise overblik over prisstigninger være tilgængeligt, når berørte kunder har fået individuel besked om ændrede priser i løbet af oktober og november. De enkelte pakker stiger i prisspændet mellem 20-40 kr., hvor den mindste stigning sker for pakker med mindst indhold, og den største stigning sker for pakker med mest indhold," siger Mikkel Riis-Jørgensen, Pressechef hos Nuuday der ejer YouSee, til Flatpanels Vil der være kanal/indholdsændringer i pakkerne? - "Der er ingen ændringer i kanalpakkerne i år, og derfor heller ikke noget nyt indhold. De ændrede priser går udelukkende til at dække de øgede omkostninger til indholdsrettigheder og særligt sportsrettigheder, som stiger voldsomt. Det er YouSee nødt til at reagere på i en tid, hvor vi desuden er ramt af inflation og stigende energipriser. Her bliver vi nødt til at sende dele af den samlede regning videre for at drive en holdbar virksomhed, og prisstigningerne på tv-pakker ligger faktisk markant under udviklingen i inflationen," siger Mikkel Riis-Jørgensen. Læs også: Hvornår stopper de evige prisstigninger på tv-pakker? YouSee varsler samtidig prisstigninger på visse bredbånds- og mobilabonnenter med 10 kr/md. fra 2023. YouSee hævede senest priserne med op til 69 kr/md. i starten af 2022.

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

Danmarks største elektronikbutik åbner på Fyn i år

08 May 2024 |

Disney skruer ned for Marvel-udgivelser

08 May 2024 |

Tre millioner streaming-abonnementer deles i Norden

08 May 2024 |

Apple afslører første iPad med OLED: "Verdens mest avancerede skærm"

07 May 2024 |

Oversigt: Philips 2024 TV-skærme

07 May 2024 |

Ny 'Ghostbusters' er første Sony Pictures-film med tidlig hjemmepremiere

07 May 2024 |