Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonXbox Cloud Gaming klar på Xbox-konsoller i Danmark - FlatpanelsDK

Xbox Cloud Gaming klar på Xbox-konsoller i Danmark

18 Nov 2021 | Rasmus Larsen |

Du kan nu hoppe direkte ind i spil fra Xbox Game Pass på din Xbox Series X/S og Xbox One konsol. Cloud Gaming-systemet åbner også for visse 'next-gen' spil på Xbox One.

Xbox spil-streaming

Spil-streaming, eller cloud gaming, er nu officielt understøttet på Xbox-konsoller i 25 lande, heriblandt Danmark. - "Fra i dag kan du spille Game Pass-spil fra skyen på din Xbox-konsol. Vi er glade for, at Xbox Cloud Gaming (Beta) nu er tilgængelig på Xbox One og Xbox Series X|S konsoller med et Game Pass Ultimate-abonnement. Vi lancerer i 25 regioner, og Brasilien kommer snart. Denne funktion vil i første omgang udrulles med vores novemberudgivelse til en undergruppe af Xbox-spillere og skalere til alle spillere på understøttede markeder i løbet af de kommende uger," annoncerede Microsoft. Den nye funktion blev afsløret i august og udrulles nu som del af en systemopdatering. Flatpanels har installeret den og spilstreaming virker umiddelbart som tiltænkt, men kræver en stabil og hurtig internetforbindelse. Der kræves abonnement på Xbox Game Pass Ultimate. Derefter klikker man 'play' for at hoppe direkte ind i spillet. Mere end 100 spil virker med streaming, ifølge Microsoft. Microsoft understreger, at download "stadig er flagskibsoplevelsen på Xbox-konsoller". Du skal stadig downloade spillet for at få 4K, HDR, 120fps og Dolby Atmos, samt laveste input-forsinkelse. Xbox Cloud Gaming er begrænset til 1080p ved 60fps og SDR.

Xbox Cloud Gaming

Kig efter sky-logoet for at hoppe direkte ind i nye spil på Xbox Game Pass

Nye spil på Xbox One

Det nye system bringer nye muligheder med sig, herunder muligheden for at spille en håndfuld 'next-gen' spil på de ældre Xbox One-konsoller. Det er spil, som hidtil har været forbeholdt Xbox Series X/S. - "For Xbox One-brugere giver cloud gaming dig også mulighed for at spille nogle næste-generations spil på den Xbox One-konsol, du allerede ejer. Det betyder, at udvalgte spil der i øjeblikket kun kan spilles på Xbox Series X|S, som Recompile, The Medium og The Riftbreaker, nu kan spilles på din Xbox One med Xbox Game Pass Ultimate og cloud-gaming," forklarer Microsoft. Flere spil vil blive tilføjet løbende. - "Vi vil også fortsætte med at støtte op om denne funktion og udvide vores bibliotek af cloud-spil så det omfatter flere næste-generations spil som Microsoft Flight Simulator i starten af 2022." Dette er seneste skridt i Microsofts plan om at Xbox skal nå "mere end en milliard enheder". Xbox spil-streaming virker også på PC og mobilenheder. Det lanceres på Smart TV senere .

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

YouTube overvejer udrulning af pause-reklamer

02 May 2024 |

Streaming-kalenderen: Nyt på Amazon i maj

02 May 2024 |

Tiltagene mod kontodeling er begyndt at virke i Danmark

01 May 2024 |

Nye iPads forventes at have "klart bedste OLED tablet-skærme"

01 May 2024 |

LG understøtter nu Dolby Atmos-musik i Apple Music

01 May 2024 |

Streaming-kalenderen: Nyt på HBO Max i maj

01 May 2024 |