Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonDansk Disney+ kan forudbestilles til rabatpris - FlatpanelsDK

Dansk Disney+ kan forudbestilles til rabatpris

13 Aug 2020 | Rasmus Larsen |

Forud for den danske lancering den 15. september har Disney+ åbnet for forudbestilling til en reduceret pris på 490 kroner årligt.

Disney+ med rabat

Når streamingtjenesten Disney+ slår dørene op i Danmark med indhold fra Disney, Pixar, Marvel, Star Wars og National Geographic bliver det til en normalpris på 59 kr/md. eller 589 kr/år. Frem til den 14. september 2020, altså dagen før åbningen, kan brugere betale et år forud og få tjenesten til 490 kr/år. Det svarer til 41 kr/md. - "Ved lanceringen vil mere end 25 eksklusive Disney+ Originals være tilgængelige, inklusiv den længeventede Emmy-nominerede serie ”The Mandalorian” af producer og manuskriptforfatter Jon Favreau og ”High School Musical: The Musical: The Series”, der byder på en kreativ, moderne fortolkning af den succesfulde filmserie med metareferencer, en nyskabende dokumentar-stil og et soundtrack med ni nye, originale sange, der hylder fanfavoritterne fra den oprindelige film," siger den danske afdeling i dag.

Disney+

Disney+ skal ud og konkurrere mod tjenester som Netflix og Viaplay, der begge må vinke farvel til det indhold fra Disneys indholdsstudier, som de i årevis har licenseret. Disney+ streamer i op til 4K Dolby Vision med Atmos-lyd og vil kunne findes på tværs af flere TV-platforme og enheder. Der understøttes brugerprofiler og download-funktion (på mobilenheder). Læs også: Hvad er Disney+? Indhold, teknik & resten forklaret Læs også: Den store streamingguide Disney+ er i andre regioner blevet en succes på rekordtid og tjenesten rundede for nylig 60 mio. abonnenter. De nærmere forhold for den danske lanceringen kendes endnu ikke, herunder om Mulan får direkte premiere på tjenesten ligesom det er tilfældet i andre regioner. Foruden Danmark åbner Disney+ i Portugal, Norge, Grønland, Sverige, Finland, Island, Belgien og Luxembourg den 15. september. Tilbuddet kan findes på disneyplus.com/dk.

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

Status på UHD Blu-ray i 2024

26 Apr 2024 |

Smugkig på den kommende X (Twitter) app til Smart TV

26 Apr 2024 |

Får du også hvid skærm på DRTV? DR arbejder på løsning

26 Apr 2024 |

Apple Home & AirPlay support for første gang i 2024 Philips OLED TV

25 Apr 2024 |

1 million har oprettet login på DRTV

25 Apr 2024 |

Første 480Hz OLED panel til high-end gaming nu i masseproduktion

25 Apr 2024 |