Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonPower åbner i København d. 23. nov: Nogle tilbud bedre end Black Friday - FlatpanelsDK

Power åbner i København d. 23. nov: Nogle tilbud bedre end Black Friday

15 Nov 2019 | Rasmus Larsen |

Power slår lørdag den 23. november dørene op til sin nye butik ved Vesterport i København. Nogle af tilbuddene bliver bedre end Black Friday, lyder det.

Opdateret 20.11.2019: Tilbuddene er nu afsløret. Se Tilbudsjagten.

Power i København

Butikken åbner på Vesterport 4 ved siden af Imperial Biograf og Vesterport Station. Den vil spænde 1.000 kvadratmeter. - "Der er mangler muligheder for at købe elektronik- og hvidevarer i Indre København, og med vores nye butik kommer vi til at præsentere et bredt udvalg af produkter. Københavnerne kommer til at opleve, at priserne på elektronik og hvidevarer vil falde yderligere – ligesom det skete i 2015, da vi åbnede på Frederiksberg," siger Jesper Boysen, direktør hos Power.

Power København

Traditionen tro bliver det med en åbningsfest, hvor der vil være tilbud på en række produktkategorier. Direktøren lover sågar, at nogle af tilbuddene bliver bedre end på Black Friday. - "Der er flere af tilbuddene, som vi ikke engang kan matche på Black Friday," siger Jesper Boysen. Hvad det præcis dækker over, må vi dog vente lidt endnu med at få svar på. Tilbuddene afsløres onsdag den 20. november på power.dk/vesterport. Flatpanels inkluderer de bedste TV-tilbud fra åbningen i Tilbudsjagten. Butikken er den seneste i en ekspansion, som indtil videre har spredt 16 Power-butikker ud over Danmark. Butikskæden måtte skrue ned for tempoet i en periode pga. krav fra banken, men i 2019 har Power haft travlt. Der er næste år planer om at åbne butikker i Næstved, Kolding og Hillerød. Butikken på Vesterport 4, 1612 København, åbner lørdag den 23. november kl. 7.00.

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

Status på UHD Blu-ray i 2024

26 Apr 2024 |

Smugkig på den kommende X (Twitter) app til Smart TV

26 Apr 2024 |

Får du også hvid skærm på DRTV? DR arbejder på løsning

26 Apr 2024 |

Apple Home & AirPlay support for første gang i 2024 Philips OLED TV

25 Apr 2024 |

1 million har oprettet login på DRTV

25 Apr 2024 |

Første 480Hz OLED panel til high-end gaming nu i masseproduktion

25 Apr 2024 |