Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonJBL lancerer tre nye soundbarer - FlatpanelsDK

JBL lancerer tre nye soundbarer

24 Oct 2019 | Rasmus Larsen |

JBL lancerer tre nye soundbarer på det danske marked. Bar 2.0 er en kompakt løsning, Bar 2.1 har separat subwoofer og Bar 5.1 har simuleret surround, AirPlay 2 og Chromecast.

JBL-lyd fra 2.000 kroner

De tre nye soundbarer afløser tidligere modeller under samme modelbetegnelser. Det er derfor værd at være opmærksom på undertitlerne: Bar 2.0 All-In-One, Bar 2.1 Deep Bass og Bar 5.1 Surround. Den mindste model, JBL Bar 2.0 All-In One, er en 2.0-kanals løsning, hvor det hele er integreret. Den har en samlet effekt på 80W og indbygget Bluetooth til musik. Den forbindes til TV via HDMI ARC eller optisk kabel. JBL Bar 2.1 Deep Bass har en separat, trådløs subwoofer, som bidrager til bunden i lyden. Her skiltes med en samlet effekt på 300W. Den har ligeledes Bluetooth og forbindes til TV på samme måde.

JBL 2019 soundbarer

Endelig er der JBL Bar 5.1 Surround med separat subwoofer. Selskabet hævder at kunne gengive 5.1 surroundlyd vha. egen 'MultiBeam' teknologi, hvor lyden projiceres i stuen. Den forbindes til TV via HDMI ARC eller ved at lade en afspiller passere igennem HDMI-indgangen (med 4K-passthrough) på soundbaren. Bar 5.1 har desuden AirPlay 2 og Chromecast til trådløs musikafspilning. AirPlay 2 tillader også, at soundbaren tilsluttes trådløst til Apple TV. Modsat flere konkurrenter har JBL ikke kastet sig over nye objekt-baserede lydformater som Dolby Atmos og DTS:X. De nye soundbarer fra JBL er så småt i handlen nu, men vær som nævnt opmærksom på, at ældre versioner sælges under samme betegnelser (uden undertitel). Danske priser og forhandlere fremgår af tabellen herunder.

JBL soundbarer - danske priser & forhandlere

JBL Bar 2.0 All-In-Onepris
JBL Bar 2.1 Deep Basspris
JBL Bar 5.1 Surroundpris

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

Nu i 4K/HDR: The Departed, Trainspotting, Den grænseløse, Farven lilla, Ran

03 May 2024 |

TV 2 Play hæver priserne

03 May 2024 |

Første enhed med Google TV's nye 'magiske' knap afsløret

03 May 2024 |

Streaming-kalenderen: Nyt på Netflix i maj

02 May 2024 |

Snart kan du også spille PlayStation 1, Sega og Atari spil på Apple TV

02 May 2024 |

'Drengen og hejren' er Studio Ghiblis første 4K HDR udgivelse

02 May 2024 |