Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonTCL lancerer nye Android TV til priser fra 3.000 kr. - FlatpanelsDK

TCL lancerer nye Android TV til priser fra 3.000 kr.

29 Aug 2019 | Rasmus Larsen |

Hvad skal et Android TV med 4K-opløsning koste? Fra 3.000 kroner, ifølge TCL. Med EP-serierne lancerer TCL nye skærme i mellemklassen til attraktive prisniveauer.

TCL Android TV

Det er ikke i EP-serierne - EP68, EP66 og EP64 - at du finder TCLs mest avancerede billedteknologi. Og selvom de alle tre skilter med HDR-support, så får du næppe HDR-billedoplevelsen hjem i stuen med disse skærme. Til gengæld er skærmene billige. De lanceres i formater fra 43 til 75 tommer med vejledende priser fra 3.000 til 15.000 kroner (allerede lavere i handlen). For pengene får man 4K LCD-teknologi og adgang til streamingtjenester som Netflix, TV2 Play og Viaplay via Android-delen. Der er desuden indbygget Chromecast i skærmene.

 TCL EP68

TCLs nye EP-serier afløser de nuværende DP-serier, som ligeledes har været prisbaskere. TCL lancerer senere på året dyrere skærme bygget på mere avanceret teknologi, men det er de billige modeller TCL har udset som værktøjerne, der skal hjælpe dem med at trænge ind på markedet i Europa. Læs også: Oversigt: TCL 2019 TV Den strategi har sendt TCL i front som førende producent - målt på antal solgte TV - i USA, men lidt anderledes forholder det sig i Europa. To afgørende forskelle ligger i brugen af zone-styret LED i USA samt Roku-platform i stedet for Android. Hvordan kan TCL sælge skærme til så lave priser? Kineserne følger koreanernes drejebog. Med billig arbejdskraft i baghaven, etablering af store fabrikker til produktion af skærmpaneler, tilskud fra staten og et boomende hjemmemarked har et selskab som TCL opbygget en stærk position. Næste fase bliver at forsøge at få en fod indenfor i premium-segmentet, hvor indtjeningen ligger. Det hører vi mere om på IFA 2019 i næste uge.

TCL EP64

TCL EP68 lanceres nu i 50 til 65 tommer og EP64 er så småt på vej ud på det danske marked. EP66 følger inden længe. Priser og forhandlere fremgår af tabellen nedenfor. Klik på modelnavnet for at læse mere i TV-databasen.

TCL 2019 EP-serier - priser & forhandlere

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

Hvornår du kan forvente OLED i iPad Air, iPad Mini, MacBook Air & MacBook Pro

10 May 2024 |

Disney+ begynder at lave mixed reality Marvel-indhold

10 May 2024 |

Ny 'Ringenes Herre: The Hunt for Gollum' film får premiere i 2026

10 May 2024 |

Danske startpriser på 2024 Philips OLED og LCD TV

09 May 2024 |

Prime Video vil udrulle pause-reklamer

09 May 2024 |

Opgraderet Matter Casting udfordrer AirPlay og Chromecast

09 May 2024 |