Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonDanske Claes Bang som Dracula i Netflix & BBC's kommende tv-serie - FlatpanelsDK

Danske Claes Bang som Dracula i Netflix & BBC's kommende tv-serie

04 Jul 2019 | Rasmus Larsen |

Danske Claes Bang indtager den ikoniske hovedrolle som Dracula i den kommende tv-serie af samme navn. Dracula produceres som et samarbejde mellem Netflix og BBC.

"Jeg er ekstremt glad"

Netflix's første danske tv-serie, The Rain, er tjenestens mest sete ikke-engelske serieproduktion og noget kunne tyde på, at det amerikanske selskab har fået øjnene op for det danske produktionsmiljø. Således indtager danske Claes Bang den ikoniske hovedrolle som Dracula i den kommende serie, som er en co-produktion mellem Netflix og BBC One. Claes siger, at han er ekstremt glad for at skulle spille rollen og at han er klar over, at der er en tung arv at løfte. - "Jeg er ekstremt glad for at for at spille rollen som Dracula, specielt når manuskriptet er i hænderne på de talentfulde Steven Moffat, Mark Gatiss og holdet der står bag Sherlock. Jeg glæder mig rigtig meget til at fordybe mig i denne ikoniske og meget interessante karakter. Ja, han er ond, men der er så meget mere ved ham, han er karismatisk, intelligent, vittig og sexet. Jeg ved, at der er meget at leve op til med alle de fantastiske folk, som har spillet ham igennem årene, men jeg føler mig så privilegeret, at få mulighed for at spille denne fantastiske karakter," siger Claes Bang. Serien, der skal hedde Dracula, vil bestå af tre feature-lange afsnit. Det oplyses ikke, hvornår den får premiere. I Storbritannien bliver det på BBC, mens det i resten af verden, herunder Danmark, bliver på Netflix.

 Dracula på Netflix

Danske produktioner på Netflix

Netflix har tredje sæson af The Rain på vej, men har ikke sat navn på andre danske produktioner. Selskabet har dog annonceret et samarbejde med den danske producer Kim Magnusson, der står bag De Grønne Slagtere og Blinkende Lygter. Kommende danske film, der udspringer af dette samarbejde, får eksklusiv premiere på tjenesten. Fulddanske Netflix-produktioner samt produktioner med dansk islæt er godt nyt for den danske film- og tv-branche, hvor flere har luftet bekymringer om, at Netflix ikke vil bidrage til lokal produktion. I medieaftalen for 2019-2023 er Netflix og andre streamingtjenester blevet pålagt at investere 2% af deres danske omsætning i dansksproget indhold.

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

Hvornår du kan forvente OLED i iPad Air, iPad Mini, MacBook Air & MacBook Pro

10 May 2024 |

Disney+ begynder at lave mixed reality Marvel-indhold

10 May 2024 |

Ny 'Ringenes Herre: The Hunt for Gollum' film får premiere i 2026

10 May 2024 |

Danske startpriser på 2024 Philips OLED og LCD TV

09 May 2024 |

Prime Video vil udrulle pause-reklamer

09 May 2024 |

Opgraderet Matter Casting udfordrer AirPlay og Chromecast

09 May 2024 |