Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonNyt DRTV lanceres efter sommerferien - forpremiere i denne uge - FlatpanelsDK

Nyt DRTV lanceres efter sommerferien - forpremiere i denne uge

10 Jun 2019 | Rasmus Larsen |

DR har arbejdet på en ny version af streamingtjenesten DRTV, der lanceres efter sommerferien. Senere på ugen åbner DR en forpremiere-version.

Det nye DRTV

Flere og flere danskere streamer tv-indhold. Ikke kun arkivindhold, men også aktualitet og nyheder. Derfor er streamingtjenesten DRTV central i DRs vision for fremtiden. Public service-udbyderen har i et stykke tid arbejdet på en relancering af tjenesten.

- "For at være på forkant med denne udvikling i medieforbruget, lancerer DR efter sommerferien en helt ny version af sit streamingtilbud DRTV," lyder det fra DR i en invitation til pressen.

I denne uge åbner DR en forpremiere-version af det nye DRTV, så brugere kan prøve tjenesten inden den store lancering efter sommerferien.


 DRTV


Hvad kan vi forvente?

Så hvad kan vi forvente os af relanceringen? Vi ved allerede, at DR samarbejder med selskabet Massive om en fuldstændig overhaling af DRTV, der "redesignes fra bunden" baseret på Massives AXIS-platform.

Danskerne får en opfrisket og "overensstemmende brugerflade på tværs af alle enheder". Der lanceres nye apps på tværs af platformene og introduceres en anbefalingsmotor, som er udviklet af en ekstern partner.

Flatpanels hører fra kilder, at det også dækker over flere Smart TV-platforme, men i hvilken form ved vi endnu ikke. På Smart TV mangler DRTV pt. live-kanaler. Der har også været rygter om en app til Android TV.

Det er ikke særlig konkret og noget af det er blot rygter, så lad os i stedet vente på, at DR løfter sløret for det nye DRTV senere på ugen.

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

Danmarks største elektronikbutik åbner på Fyn i år

08 May 2024 |

Disney skruer ned for Marvel-udgivelser

08 May 2024 |

Tre millioner streaming-abonnementer deles i Norden

08 May 2024 |

Apple afslører første iPad med OLED: "Verdens mest avancerede skærm"

07 May 2024 |

Oversigt: Philips 2024 TV-skærme

07 May 2024 |

Ny 'Ghostbusters' er første Sony Pictures-film med tidlig hjemmepremiere

07 May 2024 |