Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonViaplay bliver en del af Boxers fuldpakke - FlatpanelsDK

Viaplay bliver en del af Boxers fuldpakke

06 Mar 2019 | Rasmus Larsen |

Boxer og NENT, der står bag Viaplay, har indgået en aftale, som indebærer, at streamingtjenesten Viaplay fremover indgår i Boxers Max-pakke.  Andre kunder kan købe Viaplay som tilvalg.

Viaplay i Boxer Max

Partnerne har i dag bekræftet en ny aftale, som dækker over en flerårig forlængelse af Boxers distribution af TV3, TV3+, TV3 Puls, TV3 Max og TV3 Sport.

Aftalen trækker samtidig Viaplay ind i billedet. Boxers tv-kunder med fuldpakken (Boxer Max) får fremover adgang til streamingtjenesten Viaplays pakke med film og tv-serier. Sporten fra Viaplay indgår ikke.

- ”Vi glæder os over forlængelsen af vores distributionsaftale, og især over at Boxers kunder nu får adgang til Viaplays store katalog af film og serier, så de kan nyde godt af nogle af de bedste internationale serier og egenproduceret dansk drama på en af nordens mest attraktive streaming-tjenester, Viaplay,” siger Kim Poder, CEO Nordic Entertainment Group Danmark.


Viaplay Android TV


Kunder hos Boxer med mindre tv-pakker vil desuden få mulighed for at vælge Viaplay som tilvalg. Det oplyses dog ikke om der gives rabat. Hos Boxer mener man, at aftalen bringer tv-pakken up-to-date og man forventer, at kunderne tager godt imod mulighederne.

- ”Viaplay tilbyder en unik kombination af attraktive internationale titler og masser af danskproduceret indhold, som kunderne kan tilgå hvor og hvornår de vil. For os handler aftalen om at bringe vores samlede tv-udbud up-to-date, og vi forventer, at Viaplay bliver taget godt imod af vores kunder, ikke mindst de mange, som i forvejen er glade for TV3-kanalerne,” siger Ulf Lund, CEO for Boxer.

Boxer har ca. 250.000 tv-kunder og melder sig senere på året ind på bredbåndsmarkedet. Selskabet har lavet en lignende aftale med TV2, som giver udvalgte kunder adgang til streamingtjenesten TV2 Play.

Boxer Max-kunder får adgang til Viaplay senere på året, men tidspunktet oplyses ikke. Det sker ved at downloade app’en til bl.a. Apple TV, Android, iOS og Smart TV. Viaplay kan på nuværende tidspunkt ikke ses direkte på Boxers tv-boks.

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

Hvornår du kan forvente OLED i iPad Air, iPad Mini, MacBook Air & MacBook Pro

10 May 2024 |

Disney+ begynder at lave mixed reality Marvel-indhold

10 May 2024 |

Ny 'Ringenes Herre: The Hunt for Gollum' film får premiere i 2026

10 May 2024 |

Danske startpriser på 2024 Philips OLED og LCD TV

09 May 2024 |

Prime Video vil udrulle pause-reklamer

09 May 2024 |

Opgraderet Matter Casting udfordrer AirPlay og Chromecast

09 May 2024 |