Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonB&O BeoVision Eclipse & Beolab 50 lanceres i Piano Black-udgaver - FlatpanelsDK

B&O BeoVision Eclipse & Beolab 50 lanceres i Piano Black-udgaver

29 Nov 2018 | Rasmus Larsen |

Bang & Olufsen lancerer i dag to af sine high-end produkter i Piano Black-udgaver. Den særlige udgave af BeoVision Eclipse OLED-skærmen kan fås med en ny planet-fod og trælameller.

BeoVision Eclipse med ny fod

Produkterne er ikke nye, men den sorte lakering skal give dem et frisk pust. Det er efterhånden blevet en tradition fra Bang & Olufsen, der løbende introducerer nye designkollektioner.

I Piano Black-kollektionen indgår nu to high-end produkter, foruden BeoSound 1, der allerede fandtes i Piano Black. Der er tale om OLED-skærmen BeoVision Eclipse samt højttaleren Beolab 50. Den sorte version af Eclipse-skærmen kan fås med en ny fod samt de trælameller, som blev introduceret efter lancering.


BeoVision Eclipse Piano Black


- ”Med sin tynde skærm understreger den nye, elegant udformede, sorte front, at Beovision Eclipse er designet til at integrere sublim lyd og billedkvalitet med din livsstil. Tv'et kan forbindes trådløst med op til otte højttalere, så du kan få den ultimative surround-lydoplevelse,” lyder det fra Bang & Olufsen i forbindelse med lanceringen.

Piano Black-kollektionen er skabt af Torsten Valeur. Med planet-foden – som den kaldes – fylder skærmen mindre på gulvet, men den kan stadig roteres næsten 90 grader vha. en motor, som styres med fjernbetjeningen. Piano Black-udgaven kan desuden vægmonteres.

Læs også: Test: Bang & Olufsen BeoVision Eclipse


BeoVision Eclipse Piano Black


BeoVision Eclipse er Bang & Olufsens første tv-skærm baseret på OLED-teknologi. Den er produceret i samarbejde med LG Electronics, hvorfor den byder på LGs webOS-styresystem samt billedmotor. Eclipse har 4K-opløsning og HDR, herunder Dolby Vision.

Bang & Olufsens Piano Black-kollektion lanceres i dag den 29. november. Vejledende priser fremgår herunder.

Bang & Olufsen Piano Black-kollektion

SerieFeaturesPris
BeoVision EclipseOLED
4K Dolby Vision
Trælameller
OneRemote
72.500 DKK (55”)
100.000 DKK (65”)
Eclipse planet-fodMotoriseret fod6.000 DKK
Beolab 50Højttaler125.000 DKK

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

Apple Home & AirPlay support for første gang i 2024 Philips OLED TV

25 Apr 2024 |

1 million har oprettet login på DRTV

25 Apr 2024 |

Første 480Hz OLED panel til high-end gaming nu i masseproduktion

25 Apr 2024 |

Nye EU-regler tvinger producenten til at reparere efter garantien

24 Apr 2024 |

Sonys gratis-kanaler med reklamer klar på LG TV i Danmark

24 Apr 2024 |

Max-rabatkunder beholder 4K lidt længere

24 Apr 2024 |