Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reason'Underverden' er den første danske udgivelse på UHD Blu-ray - FlatpanelsDK

'Underverden' er den første danske udgivelse på UHD Blu-ray

01 Jun 2017 | Rasmus Larsen |

Den første danske udgivelse på UHD Blu-ray-formatet frigives i dag d. 1. juni. Filmen ’Underverden’ kan opleves med 4K-opløsning og Dolby Atmos-lydspor.

Underverden på UHD Blu-ray

Der er indtil videre udgivet lidt over 100 film fra Hollywood på UHD Blu-ray-formatet. Fenar Ahmads ’Underverden’ med Dar Salim i hovedrollen kan nu tilføjes på filmhylden.

Filmen har høstet anmelderros for blandt andet at ”flytte dansk film” og for at være ”den bedste danske actionfilm nogensinde”. Underverden er set af tæt på 200.000 danskere i biografen siden premieren i januar 2017, oplyser distributøren. Den engelske titel er Darkland.

Underverden på UHD Blu-ray


Distributøren Scanbox oplyser, at Underverden udgives i samarbejde med Universal. Det bliver i 4K-opløsning og med et gennemarbejdet lydspor i Dolby Atmos. I æsken ligger også en HD Blu-ray-skive.

For at opleve filmen i højeste kvalitet skal du naturligvis have en UHD Blu-ray-afspiller. LG, Microsoft, Panasonic, Samsung, Sony og Oppo sælger alle afspillere. Herudover skal du have en Ultra HD-skærm.

Underverden udgives også på streamingtjenester såsom iTunes og Blockbuster, men ikke i samme høje billed- og lydkvalitet som på skiveformat. Filmen udgives i dag og du kan finde forhandlere her.


Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

Apple Home & AirPlay support for første gang i 2024 Philips OLED TV

25 Apr 2024 |

1 million har oprettet login på DRTV

25 Apr 2024 |

Første 480Hz OLED panel til high-end gaming nu i masseproduktion

25 Apr 2024 |

Nye EU-regler tvinger producenten til at reparere efter garantien

24 Apr 2024 |

Sonys gratis-kanaler med reklamer klar på LG TV i Danmark

24 Apr 2024 |

Max-rabatkunder beholder 4K lidt længere

24 Apr 2024 |