Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonPanasonic har kurvet OLED-TV, men lancering ikke nær - FlatpanelsDK

Panasonic har kurvet OLED-TV, men lancering ikke nær

08 Jan 2014 | Rasmus Larsen |

Panasonic havde ingen forbrugerprodukter indenfor OLED-TV klar på CES 2014, men demonstrerer, at de også kan lave deres OLED-TV kurvede - i begge retninger.

Panasonic kan også lave kurvede OLED-TV

Panasonic og Sony har afsluttet deres samarbejde om OLED-teknologi, men Panasonic arbejder tilsyneladende stadig på teknologien. Netop disse skærme er produceret 100 % af Panasonic selv, fortæller de os.

Panasonic kurvet OLED-TV
Panasonics kurvede OLED-TV bøjer i begge retninger


De kurvede OLED-skærme er opstillet på række og viser ét stort billede med f.eks bier der flyver fra den ene ende til den anden. Opstillingen demonstrerer, at Panasonics skærme buer i begge retninger, både indad og udad. Opstillingen skulle også demonstrere den imponerende sortdybde og kontrast i skærmene, og de så generelt meget imponerende ud.

Panasonic kurvet OLED-TV
Panasonics kurvede OLED-TV bøjer i begge retninger


Panasonic oplyste ikke noget omkring størrelsen og opløsningen på skærmene, og fortæller videre, at de ikke er klar til at lancere OLED-TV endnu. De vil heller ikke fortælle, hvornår de eventuelt vil kunne producere OLED-TV til massemarkedet, men fremhæver endnu engang, at deres printteknologi kan producere store OLED-TV til fornuftige priser. Vi venter spændt.

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

Danmarks største elektronikbutik åbner på Fyn i år

08 May 2024 |

Disney skruer ned for Marvel-udgivelser

08 May 2024 |

Tre millioner streaming-abonnementer deles i Norden

08 May 2024 |

Apple afslører første iPad med OLED: "Verdens mest avancerede skærm"

07 May 2024 |

Oversigt: Philips 2024 TV-skærme

07 May 2024 |

Ny 'Ghostbusters' er første Sony Pictures-film med tidlig hjemmepremiere

07 May 2024 |