Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonRidley Scott kårer vinder i Philips filmkonkurrence - FlatpanelsDK

Ridley Scott kårer vinder i Philips filmkonkurrence

23 Sep 2010 | Rasmus Larsen |

I forbindelse med lanceringen af Philips nye 3D Cinema 21:0 Platinum Tv, oprettede Philips en stor 21:9 filmkonkurrence med anerkendte Ridley Scott i spidsen.  Vinderen er fundet og sejren gik til den amerikanske instruktør Keegan Wilcox og filmen Porcelain Unicorn, men den danske film Honey Moon med Ole Lemmeke og Søren Vejby var med til det sidste.

Vinderen er Porcelain Unicorn

- ”Jeg valgte Porcelain Unicorn, fordi det er en meget fuldendt historie, som både er godt lavet og velfortalt,” sagde den legendariske instruktør, da han kårede vinderfilmen i Philips’ verdensomspændende kortfilmkonkurrence Tell it your way.

Philips 3D Cinema 21:9
Philips 3D Cinema 21:9

Filmen, der ligesom de andre film i konkurrencen kun indeholder seks fastlagte replikker og ikke må overstige tre minutter, tager sit udgangspunkt i en ung drengs traumatiske oplevelser under 2. verdenskrig og hans senere søgen efter tilgivelse. Filmen kan ses her:

En dansker i finalen

Over 600 kortfilm fra hele verden har deltaget i konkurrencen, og det danske bidrag Honey Moon, med Ole Lemmeke og Søren Vejby, var med blandt de sidste fem finalister. Den dystre thriller om en vicevært og seriemorder på et motel i Albertslund blev også set og bedømt af mesterinstruktøren Ridley Scott. Og selv om det ikke var nok til at vinde konkurrencen, er instruktøren Torben Bech mere end tilfreds. - ”Det har været fantastisk at være med. Over 70.000 mennesker har set filmen, og vi har fået en masse henvendelser fra folk, som synes, at den er rigtig god. Selvfølgelig er vi skuffede over ikke at vinde, men det er rigtig fedt at tænke på, at Ridley Scott har set vores film,” siger Torben Bech. Se den danske kortfilm herunder:

Tell it your way-konkurrencen var en del af Philips’ større Parallel Lines-projekt, der skal skabe opmærksomhed om Philips’ eksklusive fladskærm i biografformat, Cinema 21:9 Platinum. Parallel Lines vandt sidste år en Gold Film Craft Lion i Cannes med filmen The Gift, og nu er Philips igen klar med en ny kortfilm, The Foundling af Barney Cokeliss fra Ridley Scott Associates – denne gang i 3D. Du kan se den historiske kortfilm om livet i et cirkus i 1930’ernes England her: www.youtube.com/philipscinema, hvor alle de andre kortfilm også kan ses. Læs mere om Philips nye 3D Cinema 21:0 Platinum her - Philips pressemeddelelse, red

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

Status på UHD Blu-ray i 2024

26 Apr 2024 |

Smugkig på den kommende X (Twitter) app til Smart TV

26 Apr 2024 |

Får du også hvid skærm på DRTV? DR arbejder på løsning

26 Apr 2024 |

Apple Home & AirPlay support for første gang i 2024 Philips OLED TV

25 Apr 2024 |

1 million har oprettet login på DRTV

25 Apr 2024 |

Første 480Hz OLED panel til high-end gaming nu i masseproduktion

25 Apr 2024 |