Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonNetflix udruller ny 'Mystery box' funktion til børn - FlatpanelsDK

Netflix udruller ny 'Mystery box' funktion til børn

24 May 2022 | Rasmus Larsen |

Funktionen er skabt for at hjælpe børn med at opdage nye serier og film på Netflix, ligesom tjenestens 'Afspil noget'-knap til voksne.

På en TV-enhed skal du åbne Netflix appen og vælge en børneprofil. Mysterieboksen bør nu være synlig under Favoritter-rækken øverst på hjemmeskærmen.

- "Børn er tiltrukket af det, de elsker – deres yndlingslegetøj, -mad, -sange – og det er svært at få dem til at prøve noget nyt. Så i dag lancerer vi en ny mystery box-funktion på TV over hele verden for at give børn et sjovt og sikkert sted, hvor de kan opdage deres næste yndlingsserie og film eller genopdage et kendt ansigt," lyder det fra Netflix.


Netflix mystery box

Netflix's mystery box til børn. Foto: Netflix

Mystery Box-funktionen lanceres globalt på TV-enheder i denne uge. Dette inkluderer Smart TV fra diverse fabrikanter og forskellilge streamingbokse. Du skal opdatere Netflix appen til den nyeste version. I løbet af det seneste år har Netflix desuden introduceret en top-10 liste for børn og forbedret forældrestyring

Ingen support på Apple TV?

Mystery box-knappen ser ikke ud til at være synlig på Apple TV, hvilket måske ikke er overraskende, idet Netflix's tvOS app heller ikke har 'Play something' eller understøttelse af interaktivt indhold. Derudover har Netflix deaktiveret AirPlay-funktionaliteten i sin app, hvilket betyder, at brugere ikke længere kan gennemse kataloget fra en iPhone eller iPad og derefter sende videostreamet hen på en kompatibel TV-skærm eller Apple TV boksen.

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

'Dune 2' kan nu streames på Max i 4K – se hvad der ellers er på vej

22 May 2024 |

MicroLED-monitorer rykker nærmere

22 May 2024 |

Sonos Ace virker også som Dolby Atmos-hovedtelefoner til film

21 May 2024 |

Discoverys kanaler vender tilbage hos YouSee

21 May 2024 |

Så er Max åben i Danmark

21 May 2024 |

Ny Max app findes til disse enheder – se også UHD-support

21 May 2024 |