Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reason'Chromecast med Google TV' lækket i sin fulde form - FlatpanelsDK

'Chromecast med Google TV' lækket i sin fulde form

25 Sep 2020 | Rasmus Larsen |

Googles næste Chromecast vil koste 50 dollars, køre Android TV version 10, klare 4K HDR og have en opfrisket brugerflade. Android TV kan blive omdøbt til Google TV – eller blive opdelt.

Android TV, Google TV

Den nye Chromecast, som bliver solgt for $50 dollars i Walmart i USA forud for Googles officielle lancering, er noget forvirrende blevet nanvgivet 'Chromecast with Google TV', selvom den kører Android TV version 10. Du husker måske, at Google TV var selskabets første TV-platform, som blev et spektakulært flop. Google har sidenhen haft succes med Chromecast, som er en lille HDMI-dongle uden brugerflade, samt 'Android TV', der er navnet på den fulde TV-platform i Sony og Philips TV samt bokse som Nvidia Shield. Det nye navn er interessant; såfremt Android TV omdøbes til Google TV, så kigger vi her på den nye brugerflade, der er på vej til alle Android TV-enheder fra Sony, Philips, TCL, Sharp, Nvidia, Xiaomi mv. Eller planlægger Google en afart? En brugerflade tilpasset egen Chromecast? Vi får nok svaret i næste uge.
Scrolling through the chromecast UI for those that were interested from r/googlehome

Chromecast med Google TV

Hvad angår den nye 'Chromecast with Google TV', så fik en kunde fingre i enheden. Han har delt videoer (inklusiv ovenstående) og billeder på reddit (brugernavn: fuzztub07). Som du kan se, så har den en fuld TV-brugerflade ulig tidligere versioner af Chromecast. Den understøtter 4K HDR. Der er adgang til apps som Netflix, Disney+ og HBO via Google Play TV-butikken, som også tilbyder spil, om end der kun er 4,4GB fri lagerplads på enheden. Googles streamingtjeneste til spil, Stadia, fremgår som "ikke kompatibel", men det dømmer den ikke nødvendigvis ude. Måske er det bare et spørgsmål om, at Google ikke har trykket på knappen endnu.

Chromecast with Google TV

Enheden leveres med en lille fjernbetjening, hvorpå der er findes bl.a. faste knapper til Netflix og YouTube. Hvis der er mere at sige, så forventer vi, at de officielle udmeldinger kommer på Googles præsentation den 30. september.

Chromecast with Google TV

Chromecast with Google TV

Chromecast with Google TV

- Kilde: reddit, Imgur

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

Sharp trækker sig fra produktion af skærmpaneler

23 May 2024 |

'Dune 2' kan nu streames på Max i 4K – se hvad der ellers er på vej

22 May 2024 |

MicroLED-monitorer rykker nærmere

22 May 2024 |

Sonos Ace virker også som Dolby Atmos-hovedtelefoner til film

21 May 2024 |

Discoverys kanaler vender tilbage hos YouSee

21 May 2024 |

Så er Max åben i Danmark

21 May 2024 |