Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonMicrosoft lægger planer om Xbox VR-brille på is - FlatpanelsDK

Microsoft lægger planer om Xbox VR-brille på is

29 Aug 2018 | Rasmus Larsen |

Microsoft har arbejdet på en VR-brille til Xbox One, men har besluttet at lægge projektet på is pga. tekniske begrænsninger og lav efterspørgsel på VR, ifølge CNET.

Xbox VR-brille lagt på is

Sony har et VR-produkt i form af PlayStation VR, men Microsoft Xbox har ikke tilbudt kunderne muligheden. På et tidspunkt annoncerede selskabet intentioner om at samarbejde med Facebooks Oculus, men der er ikke sket mere. Bag facaden har selskabet også udviklet eget VR-headset.

- ”Ikke meget om designet på Microsofts Xbox VR-headset kendes. Dem der kendte til planerne siger, at enheden ikke var skabt med udgangspunkt i at gå nye veje. Xbox VR-brillen blev i stedet betragtet mere som en konkurrent til Sonys PlayStation VR, hvis skærmkvalitet og ydelse betegnes som god, men ikke den bedste i branchen,” skriver CNET.


 Xbox


Microsoft har nu besluttet at lægge planerne for VR på is, dels pga. lunken efterspørgsel på VR, dels for at vente på at bedre skærmteknologi bliver klar, ifølge CNET. Artiklen beskriver desuden, at Microsoft ønsker trådløs forbindelse.

Microsoft havde ellers ved flere lejligheder talt offentligt om planerne for spil i virtual reality. Selskabet har blandt meldt ud, at Xbox One X var klargjort til VR. Microsoft udvikler som bekendt også HoloLens, der er af typen 'mixed reality' - hvor virtuelle objekter lægges ovenpå virkeligheden.

Selskabets officielle udmelding om VR er nu en ganske anden.

- "Vi har ingen planer vedrørende virtual reality eller mixed reality på Xbox-konsollerne,” sagde Mike Nochols, Microsofts marketingschef, for nylig.

- Kilde: CNET

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

Android 14 til TV får bedre ydeevne, Energi-tilstande, hjemme-hubs mm.

23 May 2024 |

DRs nye nyhedskanal kommer på kabel-tv

23 May 2024 |

Sharp trækker sig fra produktion af skærmpaneler

23 May 2024 |

'Dune 2' kan nu streames på Max i 4K – se hvad der ellers er på vej

22 May 2024 |

MicroLED-monitorer rykker nærmere

22 May 2024 |

Sonos Ace virker også som Dolby Atmos-hovedtelefoner til film

21 May 2024 |