Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonMatrix-trilogien genudgives i 4K Dolby Vision & Atmos - FlatpanelsDK

Matrix-trilogien genudgives i 4K Dolby Vision & Atmos

15 Aug 2018 | Rasmus Larsen |

Tidligere på året udgav Warner Bros en restaureret udgave af The Matrix, så det kommer næppe som den store overraskelse, at hele trilogien snart kan nydes i 4K Dolby Vision og Dolby Atmos.

På UHD Blu-ray og online

Warner Bros har scannet de originale filmruller, hvilket muliggør den højere opløsning og større lyddynamik. Computer-genererede special effects kan dog ikke bringes op i 4K-opløsning. Alle tre film vil blive præsenteret i Dolby Vision og HDR10 på UHD Blu-ray-skiverne.

Som del af restaureringsprocessen, der er foretaget under opsyn af Bill Hope, som var ansvarlig for billedsiden i sin tid, har Warner Bros nedtonet den grønne hinde over billedet, når Neo og Trinity er inde i the matrix.


 The Matrix Trilogy UHD Blu-ray


Alle tre film har fået Dolby Atmos soundtrack, foruden et lydspor i 5.1 surround. Der vil også være en pulje ekstramateriale med.

Wachowskis udgav første film (The Matrix) i serien i 1999, så den kan snart fejre 20 års jubilæum. Anden (The Matrix Reloaded) og tredje (The Matrix Revolutions) film blev begge udgivet i 2003.

Foruden nyudgivelser af film, har Hollywood benyttet overgangen til 4K-opløsning og HDR til at gennemgå kataloget. Mange film kan gengives i højere kvalitet end DVD og HD Blu-ray i sin tid tillod fordi kameraet dengang fangede flere detaljer og større dynamik, og fordi filmene har været lagret i højere kvalitet på bl.a. filmruller.

The Matrix Trilogy udsendes på UHD Blu-ray som boxset og som separate udgivelser. I USA sker det den 30. oktober. Vi er ikke bekendte med den nordiske udgivelsesdato. De tre film udgives også online i den højere kvalitet.


Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

Android 14 til TV får bedre ydeevne, Energi-tilstande, hjemme-hubs mm.

23 May 2024 |

DRs nye nyhedskanal kommer på kabel-tv

23 May 2024 |

Sharp trækker sig fra produktion af skærmpaneler

23 May 2024 |

'Dune 2' kan nu streames på Max i 4K – se hvad der ellers er på vej

22 May 2024 |

MicroLED-monitorer rykker nærmere

22 May 2024 |

Sonos Ace virker også som Dolby Atmos-hovedtelefoner til film

21 May 2024 |