Har du spørgsmål eller kommentarer til vores anmeldelser, kan du finde en tråd for hvert anmeldt produkt her.

Redaktører: AndreasL, Moderatorer

Brugeravatar
Af Flatpanels
#297999
Anmeldelsen af Sony ZG9 er online. Det er Sonys første 8K-tv, som vi har spenderet en dag i selskab med til en mini-test. Tv'et har også 'Backlight Master Drive', der giver HDR liv.
Find testen her: https://www.flatpanels.dk/test.php?suba ... 1559200297

Hvis du har spørgsmål, kommentarer eller tilføjelser, kan de placeres her i tråden og vi skal prøve at vende tilbage på dem.

God fornøjelse med læsningen.
Af lennon
#298017
Betragtningerne omkring 3D lignende effekt,er måske lidt en overbygning på det flere af os oplevede ved de første gange, at se HDR på OLED ?
Ellers fornemmer jeg, at det nok er mere sandsynligt at mit næste TV bliver i omegnen af 85” - end at det bliver 8k . . .
#298030
PrebenBakkeOsnes skrev:Jeg vet ikke hvem som imponerer mest; At LG leverer 4 2.1 HDMI porter på alle sine OLEDs, eller Sony og Samsung, som knapt klarer å få på plass 1(!) port på deres high end 8K.
Ja, det giver i hvert fald stof til eftertanke. Nogle af disse 8K-tv lader til at have forladt udviklingslokalerne lige hurtigt nok.

At visse producenter i 2018 lancerede 8K-tv helt uden en eneste HDMI 2.1 port, mener jeg, er meget problematisk og det kaster desværre lidt en skygge over 8K-udvikling og branchen som helhed.
#298031
lennon skrev:Betragtningerne omkring 3D lignende effekt,er måske lidt en overbygning på det flere af os oplevede ved de første gange, at se HDR på OLED ?
Ellers fornemmer jeg, at det nok er mere sandsynligt at mit næste TV bliver i omegnen af 85” - end at det bliver 8k . . .
Jep. Det bliver endnu mere udpræget med 8K HDR på så store skærme. Indholdet spiller naturligvis også en stor rolle. Det var særligt udpræget i denne optagelse fra det brasilianske karneval: https://www.flatpanels.dk/billeder/Sony ... rge_26.jpg

Sharp har optaget noget indhold sammen med japanske NHK, der er endnu bedre til at demonstrere effekten. Det er denne sekvens - også fra en opvisning: https://www.flatpanelshd.com/news.php?s ... 1536145129
#311085
wiso skrev: 7. mar 2020, 17:25 85 og 98 tommer ...
Det bliver mere og mere latterligt. Og morsomt - når jeg tænker på hvor mange der vil købe og sidde og glo på dem, tre meter væk. :D
Nu er der nok flere som har haft projektor i 10 år eller lign. så at se på 98" er jo ikke så vildt som det lyder, forskellen er nok mere at man idag vil så se nyheder og tv serier, hvor jeg tror og mener man i ældre tid tog projektor lærred ned og så film på stor skærm fra en Bluray eller hvad nu var tilgængeligt der.

Så det er jo ikke så nyt, men produktet som man vil se 98" billede på er så nyt men prisen er jo slet ikke nede i Hr. Jensen ligaen, så det bliver nok kun de velhavende børn på store værelser og andre som gør som du siger.

Faldt jeg nu i, og indlægget var gammelt og fik ny dato fordi tråden var spammet :)