Har du spørgsmål eller kommentarer til vores anmeldelser, kan du finde en tråd for hvert anmeldt produkt her.

Redaktører: AndreasL, Moderatorer

#263626
Anmeldelsen af Sonys Dolby Atmos-soundbar (HT-ST5000) er online. Det er Sonys første soundbar med Atmos. Den understøtter også DTS-formater.
Find testen her: http://www.flatpanels.dk/test.php?subac ... 1513589444

Hvis du har spørgsmål, kommentarer eller tilføjelser, kan de placeres her i tråden og vi skal prøve at vende tilbage på dem.

God fornøjelse med læsningen.
#263634
I den virkelige verden er lyd ikke stråler som på grafikken... Men hvis man nu antog, at lyden fra højttalerne er meget retningsbestamt, så kommer det vel helt an på vinklen den rammer loftet med, og aftanden til hvor man sidder.

Det kunne sagtens være, at det er meget bedre med skrå lofter
#263639
Jeg er stadig fristet. Har kigget meget på Samsung HW-K960, men det passer ikke helt ind med baghøjttalere med nuværende sofa placering. Selvom jeg samtidigt også synes at deres Multiroom funktionalitet virker rigtig godt, en god Sonos konkurrent ;-)

Men prisen skal ned. Sony'en kunne fåes til 10k på BF, stadig lige pebret nok.
#263649
"Fysikkens love er endnu ikke blevet brudt, så hvis man vil have luft flyttet, kræver det et rum med meget luft. Derfor kræves en stor subwoofer for at kunne spille dybt og højt uden forvrængning."

Ja, sådan hænger det normalt sammen, men den indbyggede soundbar (eller 'SoundCenter') på BeoVision Eclipse lader til at klare sig fint uden en ekstra subwoofer, trods den ret beskedne indre volumen.