Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reason<div class="billede"><img src="billeder/mini_screencompare.jpg"></div>Sammenlign skærmstørrelser - FlatpanelsDK Sammenlign skærmstørrelser">

Sammenlign skærmstørrelser

16 Nov 2007 | Torben Rasmussen |

Det kan være svært at vurdere hvor stort et TV eller en PC-monitor man skal købe eller hvor stor forskellen på to forskellige størrelser egentlig er når man surfer rundt på nettet og leder efter gode priser. Derfor bringer vi her endnu en interaktiv applet til at hjælpe dig med at foretage det rigtige valg.

Har du i stedet brug for at vide hvilken størrelse af TV der passer til positionen af din sofa, kan du med fordel kigge på vores applet til bestemmelse af TV størrelse baseret på siddeafstand.

Sådan bruger du appletten


Der er ikke megen hokus-pokus ved denne applet. Du indtaster blot størrelsen på de to skærme du ønsker at sammenligne, opløsningen på skærmene (denne bruges kun til info-boksen nederst), forholdet mellem bredde og højde på skærmen. Tryk herefter på knappen i midten så skærmene justerer deres størrelse. Som en bonus kan du også justere formatet på inputkilden og se hvordan din skærm vil vise de forskellige formater. Du kan flytte på skærmene ved at hive i skærmbilledet.

I højre side af appletten finder du et håndtag der kan skalere skærmene op og ned, hvis du har indtastet en størrelse der ikke kan være på skærmen, eller hvis du vil undersøge størrelsen på eksempelvis PC-monitors, der typisk er noget mindre end de gængse TV-størrelser.

God fornøjelse!

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere fokusartikler

Første kig: Philips 2024 OLED TV og Ambilight Plus

29 Feb 2024 |

Første kig: Panasonics 2024 OLED TV (Z95A) med FireTV, 2. gen MLA

05 Feb 2024 |

Hvorfor 24fps ikke er nok til HDR-film

02 Feb 2024 |

Fremtidens skærme: Hvad vi så hos LG Display & Samsung Display

31 Jan 2024 |

Første kig: Sonys næste-generations miniLED LCD TV teknologi – opdateret

04 Jan 2024 |

Den næste streamingfase kommer til Danmark i 2024 

22 Dec 2023 |