Oversigt: Karakterer på tv-skærme - FlatpanelsDK
Karakterer TV

Oversigt: Karakterer på tv-skærme

21 Aug 2015 | Torben Rasmussen (@flatpanelsdk) |

Her finder du en oversigt over alle de karakterer, som er uddelt til tv-skærme. Listen opdateres automatisk hver gang vi publicerer en ny anmeldelse, så bogmærk gerne siden.

Karakterer på tv-skærme

Her kan du sammenligne karaktererne alle de skærme, som vi har haft på testbænken siden vi startede med at give karakterer i anmeldelser. Bemærk, at karaktererne ikke tager prisen i betragtning. Læs mere om vores dynamiske karaktersystem & awards her.

Sorter oversigten efter behag ved at klikke på headere.

Forklaring af tabellen

Billedkvalitet vurderet som den samlede billedkvaliet, herunder billedbehandling, farvegengivelse, kontrast, bevægelse mv.
Features vurderet på funktioner (apps, stik, dual-tuner, optager, formatsupport) og anvendeligheden af disse, samt lydkvalitet
Brugeroplevelse vurderet som brugervenlighed, hastighed, byggekvalitet og generel oplevelse ved brug af TV'et
Samlet score vægtet som: 50% Billedkvalitet, 25% Features, 25% Brugeroplevelse
angiver, at et TV har modtaget en award
Alle scores udregnes ift. et flydende maksimalt antal point, defineret af det, vi betragter som det bedste på markedet, og omregnes til %. En karakter vil dermed falde løbende, når nye og bedre TV kommer til og sætter nye standarder. Vores karakterer vil derfor være almengyldige på tværs af årgange. En score på 100% i en given kategori markerer, at TV'et betragtes som det ypperste opnåelige dags dato.


Se også oversigt over TV-kalibreringer
Se også karakterer på mediebokse
Læs også hvordan vi testerDel på:


Flere fokusartikler