Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonKøbsanbefalinger: TV-skærme, mediebokse & TV-lyd - FlatpanelsDK

Købsanbefalinger: TV-skærme, mediebokse & TV-lyd

26 Jan 2007 | Torben Rasmussen |

Vi bringer her en liste over tv-skærme og mediebokse, som vi finder anbefalelsesværdige. Før du springer videre og læser anbefalingerne, så er det vigtigt at understrege, at alle skærme har fordele og ulemper - den perfekte skærm findes ikke (endnu)!

Opdateret løbende: Listen over købsanbefalinger opdateres løbende og automatisk i takt med, at Flatpanels publicerer anmeldelser.

Anbefalinger

Vi har ikke har førstehåndsindtryk af alle tv-skærme og mediebokse på markedet og derfor vil vore anbefalinger være baseret på input fra vore brugere og de erfaringer, der kan indhentes fra nettet, såvel som vore egne anmeldelser og oplevelser.

Vi har valgt at inkludere skærme fra forskellige størrelsessegmenter uden diskrimination.


TV-skærme

Herunder fremgår en liste over de skærme, som vi anbefaler. Listen er sorteret efter tilføjelsesdato. Se også listen over bedste HDR TV.



Mediebokse

Herunder fremgår en liste over mediebokse, som vi anbefaler til videostreaming og spil. Listen er sorteret efter tilføjelsesdato. Læs også vores guide til mediebokse her.




TV-lydprodukter

Herunder fremgår en liste over TV-lydprodukter, som vi anbefaler til blandet tv-brug samt spil. Listen er sorteret efter tilføjelsesdato.






Afsluttende bemærkninger

Hvis ovenstående liste ikke har hjulpet dig videre i din søgen efter den rette skærm, så søg gerne hjælp i vores forum. Du kan med fordel søge blandt indlæg for at få flere informationer om en given skærm.


Ændringer

Du finder en komplet liste over ændringer i anbefalingerne i drop-down menuen herunder. Klik for at folde den ud.

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere fokusartikler

Første kig: Philips 2024 OLED TV og Ambilight Plus

29 Feb 2024 |

Første kig: Panasonics 2024 OLED TV (Z95A) med FireTV, 2. gen MLA

05 Feb 2024 |

Hvorfor 24fps ikke er nok til HDR-film

02 Feb 2024 |

Fremtidens skærme: Hvad vi så hos LG Display & Samsung Display

31 Jan 2024 |

Første kig: Sonys næste-generations miniLED LCD TV teknologi – opdateret

04 Jan 2024 |

Den næste streamingfase kommer til Danmark i 2024 

22 Dec 2023 |