Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonSamsungs nye Music Frame agerer også trådløse TV-højttalere - FlatpanelsDK

Samsungs nye Music Frame agerer også trådløse TV-højttalere

15 Jan 2024 | Rasmus Larsen |

Samsungs The Frame TV er så populært, at selskabet har lavet Music Frame, der er en højttaler til både musik og TV-lyd vha. trådløs forbindelse til et 2024 Samsung TV.

Ved første øjekast ligner det en udgave af IKEA Symfonisk-højttaleren udviklet i samarbejde med Sonos, men Samsungs Music Frame er faktisk mindre, mere alsidig og udviklet med inspiration fra eget The Frame TV, lyder det.


Samsung Music Frame

Samsungs Music Frame har covere, som brugeren selv kan tilpasse. Foto: Flatpanels

Music Frame kan stå alene som højttaler til musik, der kan vægmonteres eller placeres på et møbel. Fronten tilpasses med kunstværk efter eget valg (det er ikke en skærm). Den er dybere end en normal billedramme, men ellers falder den naturligt ind baseret på de opstillinger, vi så på CES-messen. Til musik bruges en smartphone trådløst over WiFi via diverse cast-systemer eller Bluetooth. Op til fem enheder kan spille sammen trådløst. Indeni sidder 2x bashøjttalere, 2x diskanthøjttalere og 2x mellemtoner. Strømforsyningen er ekstern.

Samsung Music Frame

Samsung Music Frame fra bagsiden. Foto: Flatpanels

Trådløse TV-højttalere

En mere unik egenskab ved Samsungs Music Frame er, at den kan parres trådløst med en 2024 Samsung TV-model via 'Q Symphony 2024'-systemet. Det indebærer, at TV'ets højttalere stadig spiller med. Vi så ikke opsætningsprocessen, men fortalte Samsung os, at Music Frame kan tildeles rollen som baghøjttalere til surround, bashøjttaler sammen med med TV'ets højttalere samt fronthøjttalere for bredere frontperspektiv med TV'ets højttalere som en slags centerenhed.

Samsung Music Frame

Samsung Music Frame forbinder trådløst til 2024 Samsung TV. Foto: Flatpanels

Vi fik at vide, at de desuden kan sluttes trådløst til visse soundbarer fra Samsung. Flatpanels lyttede til Music Frame på CES 2024 og vores første indtryk er, at den leverer kraftfuld lyd i forhold til sin størrelse, men det er vanskeligt at give en mere detaljeret beskrivelse, idet CES er meget støjende. Se videoen nederst, der viser udskiftning af coveret.

Næste skridt: Tizen-opgradering

Samsungs Music Frame er en fleksibel og elegant måde til at løfte TV-lyden i stuen. Det falder i tråd med, hvad Flatpanels har sagt i årevis: Skal forbrugere i almindelighed overtales til surround-lyd i stuen, så skal højttalerne være trådløse og fleksible med hensyn til design og integration. Havde Samsung været mere fremadsynet, ville de havde sikret, at Music Frame også var kompatibel med ældre Samsung TV. Flatpanels opfordrer stadig selskabet til at begynde at opgradere sit Tizen-styresystem i eksisterende TV-skærme i folks stuer. Efter at LG på CES forpligtede sig til at opgradere webOS i ældre TV og Panasonic udmeldte planer om at skifte til Fire TV, så er Samsung den eneste store TV-producent, der ikke opgraderer sit TV-styresystem efter salgstidspunktet. Prisen på Samsung Music Frame udmeldes tættere på lanceringen senere på året.

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

Status på UHD Blu-ray i 2024

26 Apr 2024 |

Smugkig på den kommende X (Twitter) app til Smart TV

26 Apr 2024 |

Får du også hvid skærm på DRTV? DR arbejder på løsning

26 Apr 2024 |

Apple Home & AirPlay support for første gang i 2024 Philips OLED TV

25 Apr 2024 |

1 million har oprettet login på DRTV

25 Apr 2024 |

Første 480Hz OLED panel til high-end gaming nu i masseproduktion

25 Apr 2024 |