Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonPluto TV lancerer gratis dansktop-musikkanal - FlatpanelsDK

Pluto TV lancerer gratis dansktop-musikkanal

20 Dec 2023 | Rasmus Larsen |

Det er ikke længere hos tv-distributørerne, at en lind strøm af nye kanaler tilgår. Det sker i stedet hos gratistjenester med reklamer som Pluto TV, der nu lancerer musikkanal med dansktop.

Den nye kanal med dansktop-musik går i luften i dag onsdag den 20. december på Pluto TV, der i Danmark er gratis at tilgå med reklameafbrydelser.

- "Vi er glade for at introducere vores nye dansktop-musikkanal, og uanset om vores seereres præferencer ligger inden for Champions League håndbold, Paradise Hotel, South Park eller dansktop, understreger det at Pluto TV er for alle" siger Jesper Dahl, General Manager for Pluto TV i Central- og Nordeuropa.



Pluto TV dansktop

Et udvalg af de ansigter, du vil møde på kanalen. Foto: Paramount

Nyt og gammelt

Den gratis kanal sender både gamle og nye produktioner indenfor dansktop non-stop døgnet rundt. - "Den nye musikkanal vil byde Pluto TVs seere velkommen til en verden af det fineste inden for dansktopscenen, med optrædener fra dansktoppens nyeste stjerneskud samt behagelige toner fra anerkendte dansktopartister såsom Jacob Haugaard og Kisser og Søren." Aftalen er indgået med med Danmarks største tv-producent af dansktoppen, INmotion i Aarhus, der løbende optager dansktoppen i deres studie i Aarhus. Pluto TV findes som app til bl.a. Apple TV, Android TV / Google TV og flere Smart TV.

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

Status på UHD Blu-ray i 2024

26 Apr 2024 |

Smugkig på den kommende X (Twitter) app til Smart TV

26 Apr 2024 |

Får du også hvid skærm på DRTV? DR arbejder på løsning

26 Apr 2024 |

Apple Home & AirPlay support for første gang i 2024 Philips OLED TV

25 Apr 2024 |

1 million har oprettet login på DRTV

25 Apr 2024 |

Første 480Hz OLED panel til high-end gaming nu i masseproduktion

25 Apr 2024 |