Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonNvidia Shield får Auro 3D lydsupport og reklamer i fuld skærm - FlatpanelsDK

Nvidia Shield får Auro 3D lydsupport og reklamer i fuld skærm

20 Nov 2023 | Rasmus Larsen |

Nvidia udruller inden længe firmwareversion 9.1.2 med Auro 3D lydsupport. I mellemtiden er brugere begyndt at klage over reklamer i fuld skærm, der automatisk starter i brugerfladen.

Ifølge Reddit-brugere er disse reklamer i fuld skærm begyndt at dukke op i denne måned. Videoreklamerne afspilles automatisk i fuld skærm med lyd aktiveret, uden at brugeren har trykket på noget i brugerfladen.


Shield reklamer fuld skærm

Eksempel på en fuldskærms-reklame på Nvidia Shield. Foto: Mike_v_E, reddit

Det står ikke på nuværende tidspunkt klart, i hvilke lande reklamerne er aktive, men en af de berørte Shield-ejere befinder sig i Holland, mens en anden Shield-ejer fra Canada skriver, at "jeg bliver ved med at se den samme reklamer igen og igen for Hyundai Kona" bilmodellen. Reklamer har over de seneste år gradvist fundet vej ind i brugerfladen på Android TV og Google TV på Nvidia Shield og andre enheder. Dette er dog første gang, at reklamer i fuld skærm afspilles automatisk, så vidt Flatpanels er orienteret. Google kan opdatere brugerfladen fra sine servere – ingen ny firmware påkrævet.

Den gode nyhed

Heldigvis er der også en god nyhed, idet Nvidia har publiceret detaljer om den næste firmwareopdatering til Shield, der inden længe udrulles som version 9.1.2. Denne firmware byder på support af Auro 3D, der er et 'immersive' lydformat i stil med Dolby Atmos. Der findes i dag ikke meget indhold i Auro 3D og hardwareunderstøttelsen mangler over en bred kam, så tilføjelsen i Nvidia Shield er et af de første skridt på rejsen. Det er samtidig betryggende at se, at Nvidia fortsat opdaterer medieafspilleren Shield efter en længere periode uden opdatering. Det bør nævnes, at din Shield muligvis rapporterer, at den pt. kører version 9.2.0, men dette er faktisk den tidligere firmware (9.1.1) med et opfølgende hotfix.

Nvidia Shield Experience Upgrade 9.1.2– udgivelsesnoter

Med Nvidias egne ord: What’s New in 9.1.2? AURO-3D - This update unlocks full support for playback of high-resolution immersive sound in AURO-3D over HDMI. Connect your NVIDIA SHIELD TV Pro to an AURO-3D compatible decoder and enjoy the most natural 3D sound experience from streaming apps such as Artist Connection. Other Enhancements - Add support for Match audio content resolution feature when using a USB DAC - Low latency enhancements when using Steam Link - Android TV Security updates
Flatpanels
- Kilde: Reddit, Nvidia

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

Status på UHD Blu-ray i 2024

26 Apr 2024 |

Smugkig på den kommende X (Twitter) app til Smart TV

26 Apr 2024 |

Får du også hvid skærm på DRTV? DR arbejder på løsning

26 Apr 2024 |

Apple Home & AirPlay support for første gang i 2024 Philips OLED TV

25 Apr 2024 |

1 million har oprettet login på DRTV

25 Apr 2024 |

Første 480Hz OLED panel til high-end gaming nu i masseproduktion

25 Apr 2024 |