Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonApple TV kan snart forbinde til hotel WiFi (captive portals) - FlatpanelsDK

Apple TV kan snart forbinde til hotel WiFi (captive portals)

28 Jan 2022 | Rasmus Larsen |

Med den kommende tvOS 15.4 opdatering bliver Apple TV i stand til at forbinde til WiFi-netværk, der kræver login på f.eks. hoteller, kollegier og andre bofællesskaber – såkaldte captive portals.

Amazon FireTV kan allerede forbinde til offentlige WiFi-netværk og snart kan Apple TV også. Det vil dog kræve en iPhone eller iPad.

- "Understøttelse af captive Wi-Fi-netværk på tvOS giver dig mulighed for at bruge din iPhone eller iPad til at forbinde dit Apple TV til netværk, der har brug for yderligere login-trin, f.eks. på hoteller eller sovesale," skriver Apple i udgivelsesnoterne til tvOS 15.4 beta (oversat)

Den nye funktion vil gøre det muligt at tage Apple TV med på rejsen samt gøre livet lettere for personer, der bor på kollegier, bofællesskaber eller andre steder med et offentligt eller delt WiFi-netværk.


Apple TV captive WiFI

Apple TV kan snart forbinde til offentlige WiFi-netværk. Illustration: Flatpanels

Tag Apple TV med på rejsen

En captive portal er den hjemmeside, der automatisk kommer frem umiddelbart efter man har forsøgt at forbinde til et WiFI-hotspot. Her vil man typisk skulle acceptere betingelser eller logge ind med sin email- eller social medie-konto. Læs også: Test: Apple TV 4K (2021) Det står ikke klart præcis, hvordan det kommer til at virke, men vi kan forestille os, at man automatisk får en notifikation på en iPhone eller iPad i nærheden, der bruger samme Apple ID som på Apple TV-boksen. Dermed kan man klare opsætningen fra sin mobilskærm. Vi har ikke opdaget andre nyheder i tvOS 15.4, men melder tilbage, hvis vi finder noget. tvOS 15.4 frigives senere til Apple TV HD og Apple TV 4K.

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

Disney+ har nu DTS:X lyd men kun få enheder understøttes

16 May 2024 |

Du kan nu spille Nintendo, PS1, Sega, C64 & flere spil på Apple TV

16 May 2024 |

Gode råd til at nedbringe opsvumlet streamingbudget

15 May 2024 |

LG dropper det sammenrullelige OLED TV

15 May 2024 |

Panasonic afslører nye Z90A, Z85A, Z80A OLED og W95A miniLED LCD TV

14 May 2024 |

Panasonics første Smart TV med TiVo lanceres in 24–65"

14 May 2024 |