Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonLoewe lancerer nye OLED TV og nyt sub-brand med LCD TV - FlatpanelsDK

Loewe lancerer nye OLED TV og nyt sub-brand med LCD TV

06 Oct 2021 | Rasmus Larsen |

Loewe er tilbage og som led i genfødslen lancerer den tyske producent en ny serie af OLED TV kaldet Bild i. Der lanceres også et 'We' sub-brand, hvori der indgår en serie af LCD TV.

Loewe Bild i

Den tyske konkurrent til danske Bang & Olufsen, Loewe, er blevet opkøbt af Skytec, som også står bag Sharp TV og som har samarbejde med Hisense. Det skete sidste år, hvor Loewe Bild v og Bild s blev lanceret som nye OLED TV. Nu kommer de første OLED TV fra Loewe bygget på en ny teknisk platform. Selskabet kalder det Loewe os7 og det er en variant af Hisenses Vidaa-platform, som også bruges de første Hisense TV i Danmark. Der er adgang til apps som Amazon, Disney+, Netflix og YouTube. - "Den nye bild i produktlinje byder på premium 4K OLED-paneler af den nyeste generation i størrelser på 65, 55 og 48 tommer. Det nye Loewe bild i er designet og udviklet på Loewes hovedkvarter i Kronach, Upper Franconia, hvor det fremstilles på en højteknologisk produktionslinje. Kombineret med det nye Loewe SL7-chassis, den kraftfulde NT7-processor og den nye Loewe os7-software, garanteres man en perfekt seeroplevelse for en bred vifte af indhold, uanset om det er film, serier, sportsbegivenheder eller videospil," lød det fra selskabet tidligere på året.

Loewe bild i.48 OLED TV

Loewe bild i med Klang bar 5

Som man kender det fra Loewe, så kommer Bild i med en indbygget harddisk til optagelse af tv-kanaler. Skærmene understøtter Dolby Vision og Dolby Atmos. Der er fire HDMI 2.0 porte med visse HDMI 2.1 funktioner ovenpå såsom ALLM (Auto Low Latency Mode) og eARC (enhanced ARC). Loewe fremhæver HFR (High Frame Rate), men det er tilsyneladende begrænset til 1080p idet skærmene ikke har HDMI 2.1 båndbredde på portene.

We sub-brand

Loewe har søsat et nyt sub-brand, der vel bedst kan sammenlignes med B&O Play. Det er produktserier til lavere priser, herunder en ny serie af LCD TV kaldet We See. We See kommer i størrelserne 32, 43, 50 og 55 tommer og købere kan vælge imellem flere farver. Også disse skærme giver adgang til apps vha. Vidaa-platformen. Loewe We See starter på 8.000 kroner i Danmark.

Loewe Klang bar i

Loewe Klang bar i

Kan udbygges med soundbar

Loewe Bild i har integrerede højttalere, men skærmen kan udbygges med Klang bar i, som er et integreringsmodul designet specifikt til denne skærm. Soundbaren leverer 40W til TV-lyd i stereo. Loewe oplyser, at soundbar-modulet kan købes fra start eller eftermonteres.

Loewe Klang bar i

Loewe Klang bar i

Alternativt kan man parre skærmene med en dyrere og særskilt soundbar, Klang bar5, med Dolby Atmos – den ses på første billede. Den har en matchende subwoofer i et design, der falder mere naturligt ind i hjemmet. I forhold til konkurrenterne så har Loewe prissat sine OLED TV højere på trods af, at de ikke byder den fulde palette af seneste videoteknologier og funktioner. Hvad man i stedet får er god lyd og elegant design med øje for detaljer, ifølge selskabet. - "Det elegante designsprog adskiller sig fra det meget tekniske look på andre modeller i Loewe-porteføljen. Bagpanelet er dækket med stof, ligesom flagskibet Loewe bild s.77. Et magnetisk dæksel skjuler de mange tilslutningsmuligheder samt eventuelle kabler, der kan komme i vejen. Det sofistikerede design afrundes af en inkluderet, drejelig bordfod i høj kvalitet i basaltgrå med en integreret kabelkanal," siger Loewe med reference til Bild i. Loewe bild i OLED TV kan findes nu hos visse specialbutikker i Danmark. Priserne starter på 22.000 kroner.

Nye Loewe TV (2021 og 2020) – priser & forhandlere

Flatpanels

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

Status på UHD Blu-ray i 2024

26 Apr 2024 |

Smugkig på den kommende X (Twitter) app til Smart TV

26 Apr 2024 |

Får du også hvid skærm på DRTV? DR arbejder på løsning

26 Apr 2024 |

Apple Home & AirPlay support for første gang i 2024 Philips OLED TV

25 Apr 2024 |

1 million har oprettet login på DRTV

25 Apr 2024 |

Første 480Hz OLED panel til high-end gaming nu i masseproduktion

25 Apr 2024 |