Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonNetflix giver forældre mere kontrol - FlatpanelsDK

Netflix giver forældre mere kontrol

16 Mar 2018 | Rasmus Larsen |

Forældre vil fremover have mere kontrol over, hvilket indhold børn og teenagere kan tilgå på Netflix. Selskabet udvider PIN-kodekontrol, tilføjer flere oplysninger om aldersgrænse og giver mulighed for at låse specifikke titler.

Udvidet forældrekontrol

Der er adgang til et bredt udsnit af genrer på Netflix og selvom det allerede i dag er muligt at lave en profil til de yngre medlemmer af familien, ønsker selskabet at give forældre bedre værktøjer til at afgrænse kataloget.

Netflix tilbød allerede mulighed for at sætte en PIN-kode, der følger indholdets påstemplede aldersgrænse. I USA bruger man de såkaldte PG-grænser (Parental Guidance).


Netflix forældrekontrol


Det er også muligt at sætte PIN-kode på alt indhold, hvis man eksempelvis ønsker, at de yngste familiemedlemmers skærmtid skal reguleres.

Noget nyt er muligheden for sætte PIN-kode på specifikt indhold, som man ikke ønsker at give adgang til.

Netflix vil også fremover vise indholdets aldersgrænse i øverste, venstre hjørne af skærmen, når en film eller tv-serie starter. Dette suppleres af nogle stikord, som beskriver, hvornår aldersgrænsen er sat, som den er.

Netflix siger, at de nye muligheder er en del af en plan om at give "seerne mere kontrol over tv-oplevelsen". Funktionerne rulles ud verden over på tværs af de enheder, som kan tilgå tjenesten. Det forventes at tage nogle måneder før de er aktive for alle brugere.

- Kilde: Netflix

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

Rygte: PS5 Pro bliver tre gange så kraftig som PS5

18 Mar 2024 |

Første danske streaming-apps bekræftet til FireTV

18 Mar 2024 |

DRs nye tv-arkiv 'Gensyn' åbner i dag på DRTV

15 Mar 2024 |

Ny Beoconnect Core forbinder gamle B&O højttalere til ethvert TV

15 Mar 2024 |

TCL's næste flagskib forventes at have 14000 miniLED zoner, 6500 nits

13 Mar 2024 |