Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonMTG lancerer ViaReal app med bl.a. Champions League i VR - FlatpanelsDK

MTG lancerer ViaReal app med bl.a. Champions League i VR

26 May 2017 | Rasmus Larsen |

MTG kaster sig over indhold i virtual reality med den nye ViaReal-tjeneste. En af de første oplevelser i VR bliver 20-minutters Champions League-finale den 3. juni.

Champions League i VR

Virtual reality er stadig i en tidlig fase, men MTG ønsker at være med fra start. De vil levere VR-indhold indenfor temaer såsom sport, underholdning og e-sport.

Tjenesten hedder ViaReal og bliver således en forlængelse af produkterne Viaplay og Viafree.

ViaReal


Der ligger nogle få demoklip i app’enfra bl.a. semifinalen i Champions League samt Dreamhack i Austin. Den første live-udsendelse bliver Champions League-finalen den 3. juni imellem Real Madrid og Juventus, hvor de første 20 minutter vil kunne opleves i virtual reality. Der vil også være adgang til ekstramateriale fra Champions League.

- ”Markedet stiller konstant nye, højere krav til os som underholdningsvirksomhed, og med ViaReal bringer vi seeroplevelsen til næste niveau. ViaReal er lige nu i sit tidlige stadie, men det er essentielt for os at være med i den tidlige virtual reality-rejse hos brugeren og udvikle produktet i takt med, at vi oplever brugernes feedback. Innovation er omdrejningspunktet i MTG’s DNA, så her er ViaReal et match made in heaven. For os er VR-historien kun lige begyndt, og vi glæder os til være katalysator for de mange muligheder, der er med VR”, siger Anders Oliver Andersen, VP Digital, MTG Danmark.

BT Sports har tidligere meddelt, at de også optager de første 20 minutter og live-streamer dem på YouTube i 360-graders VR.

ViaReal


Cardboard eller Oculus Rift

For at opleve VR kan du indsætte din telefon i Google Cardboard-brillen eller købe et VR-headset. Har du ikke et VR-headset kan du se vdeoerne som 360-graders oplevelser på en smartphone eller tablet.

ViaReal er udviklet i samarbejde med Digital Domain, som er et VR-produktionsselskab i Los Angeles og Vancouver.

MTG lægger vægt på, at ViaReal stadig er i et udviklingsstadie, hvor man tester produkter og søger feedback fra brugerne. VR-markedet generelt er stadig i et tidligt stadie på trods af produkter såsom Oculus Rift, PlayStation VR og HTC Vive, der har opnået stor omtale og ros. Modvilligheden mod fuldstændig at isolere sig selv fra omverdenen samt relativt høje startpriser ser dog ud til at have sat en dæmper på væksten.

ViaReal er tilgængelig nu som app i Oculus Store, Google Play-butikken og Apple App Store.

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

Status på UHD Blu-ray i 2024

26 Apr 2024 |

Smugkig på den kommende X (Twitter) app til Smart TV

26 Apr 2024 |

Får du også hvid skærm på DRTV? DR arbejder på løsning

26 Apr 2024 |

Apple Home & AirPlay support for første gang i 2024 Philips OLED TV

25 Apr 2024 |

1 million har oprettet login på DRTV

25 Apr 2024 |

Første 480Hz OLED panel til high-end gaming nu i masseproduktion

25 Apr 2024 |