Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonKinesisk tv-producent laver egen 'wallpaper OLED' - FlatpanelsDK

Kinesisk tv-producent laver egen 'wallpaper OLED'

02 May 2017 | Rasmus Larsen |

LG formåede at imponere en forvænt skarre af fremmødte på CES-messen i Las Vegas da de præsenterede det unikke ’wallpaper OLED’. Nu sælges der tilsyneladende ud af kronjuvelerne for kinesiske Skyworth har lanceret en lignende skærm.

Kinesisk wallpaper OLED

Om få år bliver tapet-skærme måske normen, men i 2017 er det stadig lidt af en bedrift. Skærmene er få millimeter tynde og vejer så lidt, at de kan siddet klinet op ad væggen kun ved hjælp af magneter.

Det er LG.Display – LGs datterselskab indenfor skærmproduktion – som producerer panelerne. Det første ’wallpaper OLED’ blev afsløret på CES-messen i januar. For os her på FlatpanelsDK var det højdepunktet på messen.

Skyworth Wallpaper OLED


Derfor er det også interessant at kunne notere sig, at det kinesiske selskab Skyworth har lanceret et lignende ’wallpaper OLED’. Det sker samtidig med, at LG lancerer sin version. Skyworths skærm er 1 mm tykkere (3,6 mm vs. 2,57 mm), men ser ellers næsten identisk ud i form og funktion. Det har samme eksterne boks, hvor højttalere og elektronik er indbygget. Til gengæld koster Skyworths model noget mere end LGs skærm. Helt præcis 99.000 kroner.

Kinesiske Skyworth er den 6. største tv-producent og er netop nu på vej ind i Danmark. Vi får næppe den kinesiske version at se på vores kanter, men det vidner om, at LG gerne sælger ud af kronjuvelerne, hvis den rette partner melder sig.

Skyworth Wallpaper OLED


Vi vil ikke blive overraskede, hvis flere tv-producenter følger trop i 2018. Måske sågar i versioner, hvor højttalere er indbygget i skærmen ligesom på Sony A1? LG.Display udvikler teknologien sideløbende med Sony under fanen ’Crystal Sound OLED’.

- Kilde: OLED-Info.com

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

Apple Home & AirPlay support for første gang i 2024 Philips OLED TV

25 Apr 2024 |

1 million har oprettet login på DRTV

25 Apr 2024 |

Første 480Hz OLED panel til high-end gaming nu i masseproduktion

25 Apr 2024 |

Nye EU-regler tvinger producenten til at reparere efter garantien

24 Apr 2024 |

Sonys gratis-kanaler med reklamer klar på LG TV i Danmark

24 Apr 2024 |

Max-rabatkunder beholder 4K lidt længere

24 Apr 2024 |