Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonGoogle præsenterer "Daydream View" VR-headset - FlatpanelsDK

Google præsenterer "Daydream View" VR-headset

04 Oct 2016 | Rasmus Larsen |

Google har i dag præsenteret deres første virtual reality-headset. Det skal hedde Daydream View og er skabt til bl.a. Google Pixel-telefonen.

Google Daydream View

Google talte første gang om Daydream, deres platform for virtual reality, i maj 2016. I dag har Google præsenteret ”Daydream View”; selskabets første rigtige VR-headset efter man har brugt papbrillerne, Cardboard, til at teste markedet i et par år.

Headsettet er lavet af stof, er let og behageligt at have på og er skabt til at være så nemt som muligt at bruge, siger Google. Det betyder, at så snart telefonen isættes, kommunikerer headset og telefon og starter automatisk Daydream-hjemmeskærmen og tilpasser VR-effekten. Daydream View virker også med briller.

Google Pixel-telefonen er den første, som er ”Daydream Ready”. Det betyder, at den har hardwaren til at drive Daydream View-brillen efter hensigten. Der kommer flere telefoner fra Google’s partnere senere.

Daydream View


Indhold til Daydream

JK Rowlings “Fantastic Beasts and Where to Find Them” vil være noget af det første, som kan opleves til Daydream. Der vil være VR-apps i kategorier såsom undervisning, herunder Starchart, hvor man kan udforske stjerner og galakser.

Der vil findes spil til Daydream, ligesom der findes til Oculus Rift, HTC Vive og PlayStation VR. Et af disse spil er en efterfølger til EVE: Gunjack.

Fra Daydream-platformen er der adgang til Netflix, HBO og Hulu. Der er naturligvis også adgang til Google’s YouTube, hvor der kan ses 360-graders videoer og ægte VR-videoer. Normale YouTube-videoer kan ses på et fladt, virtuelt biograflærred. Herudover fremhævede selskabet Google Play Movies, hvorfra du købe og leje film samt Streetview.

Der vil være indhold fra 50 partnere før årsskiftet.

Daydream View kommer i november for $79 dollars i sort (Slate), rød (Crimson) og hvid (Snow). Mere information kan findes på store.google.com.


Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

Apple Home & AirPlay support for første gang i 2024 Philips OLED TV

25 Apr 2024 |

1 million har oprettet login på DRTV

25 Apr 2024 |

Første 480Hz OLED panel til high-end gaming nu i masseproduktion

25 Apr 2024 |

Nye EU-regler tvinger producenten til at reparere efter garantien

24 Apr 2024 |

Sonys gratis-kanaler med reklamer klar på LG TV i Danmark

24 Apr 2024 |

Max-rabatkunder beholder 4K lidt længere

24 Apr 2024 |