Apple udfaser den gamle Apple TV3 - FlatpanelsDK
Apple TV3

Apple udfaser den gamle Apple TV3

08 Sep 2016 | Rasmus Larsen |

Da Apple gik på scenen i går, var det uden nyheder om Apple TV, iPad og Mac. Det er naturligvis muligt, at nye produkter lanceres senere på året og Apple vælger nu at udfase den gamle Apple TV3 uden App Store.

Apple TV3 udfases

Siden Apple lancerede Apple TV4 med App Store har den ældre Apple TV3 uden App Store, som blev lanceret i 2012, været lidt malplaceret. Hvis Apple mener, at ”fremtiden for TV er apps”, hvorfor så blive ved med at sælge en boks uden?

Mange har foreslået, at når Apple lancerer Apple TV5, vil Apple TV4 ryge ned som den mere prisvenlige boks. Om det er det, der lægges an til, er svært at vurdere, men Apple har i hvert fald fjernet Apple TV3 fra hylderne online. Det direkte link virker godt nok stadig, men alle henvisninger til boksen på hjemmesiden er fjernet. 9to5Mac skriver, at butikkerne også er i gang med at udfase den.

Apple TV3


Apple TV3 har ikke fået mange opdateringer siden den ny boks med App Store ankom. Det forekommer også usandsynligt, at man skal forvente det store i fremtiden. Apple har fuld fokus på tvOS; deres styresystem til tv-skærmen.

Vi krydser stadig fingre for en opdateret Apple TV i år. Understøttelse af 4K og HDR vil naturligvis være et oplagt skridt at tage.Del på: