Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonTDC TV bliver i dag officielt til YouSee - FlatpanelsDK

TDC TV bliver i dag officielt til YouSee

27 Jun 2016 | Rasmus Larsen |

Som annonceret i januar lægges TDC Privat og YouSee sammen og skal fremover blot hedde YouSee. Sammenlægningen, der betyder ændringer for særligt TDC TV-kunder, sker officielt i dag.

YouSee til privatkunderne

TDC-navnet skal fremover kun henvende sig til erhverv. YouSee bliver ansigtet ud mod forbrugerne. Med sammenlægningen i dag skal du som tidligere TDC TV-kunde forvente visse ændringer, men YouSee håber på, at overgangen bliver rimelig flydende.

- ”Det er en stor dag i dag. Ved at samle kræfterne fra TDC og YouSee har vi nu skabt ét stærkt brand, der samler det bedste, vi har på hylderne, til de danske familier, ét sted. Med ét stærkt YouSee kan vi nu altid tilbyde den bedste forbindelse og de bedste løsninger på adressen, uanset teknologi,” fortæller Jaap Postma, der tiltrådte som ny koncerndirektør for YouSee 10. maj i år.

Nogle TDC TV-kunder har allerede fået opdateret brugerfladen på deres tv-boks fra gamle TDC-blå til YouSee-grøn. For resten af dem vil det ske henover sommeren. Har du tidligere brugt ”TDC Play TV & Film” app’en til at se tv-programmer på mobil/tablet skal du fremover til at bruge ”YouSee TV & Film” app’en.




YouSee tilføjer, at man ikke vil tvinge kunderne over på nye tv-abonnementer. Hvis man vil beholde sit eksisterende produkt – og pris – så kan man det. Man kan også få et nyt tv-produkt, hvis man ønsker; eksempelvis med større fleksibilitet i tv-kanalerne. Farverne i brugerfladen på tv’et ændres dog uanset hvad til grøn. Hvis du har haft en TDC-butik i nærområdet er den også blevet til en YouSee-butik.

YouSee fejrer sammenlægningen med at give fri data i hele juli måned til eksisterende mobilkunder.

Selskabet har frigivet en lille informationsvideo og har også lagt en webside online med spørgsmål og svar. Læs mere om hvad ændringen betyder for dig her.

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

Danske startpriser på 2024 Philips OLED og LCD TV

09 May 2024 |

Prime Video vil udrulle pause-reklamer

09 May 2024 |

Opgraderet Matter Casting udfordrer AirPlay og Chromecast

09 May 2024 |

Danmarks største elektronikbutik åbner på Fyn i år

08 May 2024 |

Disney skruer ned for Marvel-udgivelser

08 May 2024 |

Tre millioner streaming-abonnementer deles i Norden

08 May 2024 |