Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonGameFly-spilstreaming er på vej til LG's webOS TV - FlatpanelsDK

GameFly-spilstreaming er på vej til LG's webOS TV

02 Mar 2016 | Rasmus Larsen |

GameFly, en streamingtjeneste for spil, lanceres inden længe på LG's webOS TV. For et fast månedligt beløb får du adgang til et katalog af aktuelle spil.

GameFly på LG webOS

Streamingtjenester til spil er i vækst. I stedet for at købe og installere spillene, streames spillene ligesom film streames fra Netflix. Spillene afvikles på en stor serverpark med langt flere muskler end de fleste PC’er, så alt der kræves, er en hurtig internetforbindelse.

GameFly på LG webOS


GameFly er præcis sådan en tjeneste og selskabet bag er klar til at tage kampen op med bl.a. Sony’s PlayStation Now og Nvidia’s Geforce Now. Efter at have lanceret på Samsung’s Smart TV og Amazon’s Fire TV-bokse, lander tjenesten inden længe på LG’s Smart TV med webOS 2.0 og webOS 3.0.

- “Samarbejdet med GameFly er ekstremt spændende og vil samtidig skabe mere værdi for vores Smart TV kunder”, siger Mika Björkstén, Nordisk Smart TV Specialist hos LG. “Ejere af LG’s Smart TV-modeller vil være i stand til at spille de nyeste spil med konsolkvalitet direkte på deres TV uden at skulle tilslutte en spilkonsol.”

GameFly tilbyder hvad de selv kalder pakker. Afhængigt af hvilken pakke du køber adgang til, kan der spilles populære titler såsom Tomb Raider: Game of the Year Edition, Batman: Arkham Origins, F.E.A.R. 3, Darksiders, Lego Batman 3 og Red Faction Armageddon. Den månedlige pris starter på 50 kroner.

Der kan bruges Bluetooth-baserede spilcontrollere såsom Logitech F310 og F710 samt den kablede Xbox-controller.

GameFly app’en frigives i april via en opdatering til 2015-skærmene med webOS 2.0. Det nye 2016-modeller med webOS 3.0 vil ligeledes have app’en, når de lanceres i foråret.

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

Status på UHD Blu-ray i 2024

26 Apr 2024 |

Smugkig på den kommende X (Twitter) app til Smart TV

26 Apr 2024 |

Får du også hvid skærm på DRTV? DR arbejder på løsning

26 Apr 2024 |

Apple Home & AirPlay support for første gang i 2024 Philips OLED TV

25 Apr 2024 |

1 million har oprettet login på DRTV

25 Apr 2024 |

Første 480Hz OLED panel til high-end gaming nu i masseproduktion

25 Apr 2024 |