Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonNy Apple TV vil køre iOS9 med Proactive, ifølge kilder - FlatpanelsDK

Ny Apple TV vil køre iOS9 med Proactive, ifølge kilder

18 Aug 2015 | Rasmus Larsen |

Den nye Apple TV forventes præsenteret næste måned, og ifølge en rapport fra 9to5Mac vil den køre næste generation af Apple’s iOS-styresystem med en App Store. Den vil også være bygget op omkring den nye Proactive-funktion og have en søgefunktion, der søger på tværs af apps.

iOS9, Proactive & bedre søgning

En rapport fra Mark Gurman, der ved adskillige lejligheder har lækket korrekt information om Apple-produkter, gentager mange af de ting, som vi allerede har hørt; lidt større boks, en touch-remote, Siri-integration, HomeKit-hub, en hurtigere processor og mere lagerplads.

Men der tilføjes også nye detaljer om boksen, der internt går under kodenavnet J34. Den nye Apple TV vil efter sigende køre en "full-blown iOS-kerne" for første gang; mere konkret en optimeret version af iOS9. Dette omfatter også den nye Proactive-funktion, der foreslår indhold og apps baseret på dine daglige brugsmønstre. På en iPhone med iOS9 foreslår Proactive f.eks. Netflix på startskærmen klokken 8 om aftenen, hvis du normalt åbner tjenesten på dette tidspunkt.

Rapporten beskriver også "system-wide search", der gør det muligt at søge efter ”James Bond” (ved at indtaste tekst eller med Siri) på tværs af tjenester såsom iTunes, Netflix, YouTube og andre. Det noteres dog, at Apple muligvis ikke vil integrere tjenesten fra start og i stedet vente på at flere apps er tilgængelige.

Apple TV iOS9 mock-up


Brugerfladen vil blive opdateret, men ikke dramatisk, ifølge kilden. Den kan komme til at se ud som ovenfor, men det kan kilden ikke bekræfte endeligt. Apple tester angiveligt også iOS9 på den nuværende boks med 1080p-opløsning, men det er uklart om denne vil blive opdateret.

Lagerpladsen forventes at stige til 32GB og RAM forventes at springe til 1 eller 2GB. Boksen bliver slankere og lidt bredere. Der nævnes intet om understøttelse af 4K-opløsning.

Apple vil efter sigende afholde deres præsentation den 9. september.

- Kilde: 9to5mac

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

Streaming-kalenderen: Nyt på Apple TV+ i maj

04 May 2024 |

Nu i 4K/HDR: The Departed, Trainspotting, Den grænseløse, Farven lilla, Ran

03 May 2024 |

TV 2 Play hæver priserne

03 May 2024 |

Første enhed med Google TV's nye 'magiske' knap afsløret

03 May 2024 |

Streaming-kalenderen: Nyt på Netflix i maj

02 May 2024 |

Snart kan du også spille PlayStation 1, Sega og Atari spil på Apple TV

02 May 2024 |