Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonBlockbuster melder om rekord-filmleje, men er det en succes? - FlatpanelsDK

Blockbuster melder om rekord-filmleje, men er det en succes?

29 Jul 2015 | Rasmus Larsen |

TDC melder om rekord-udlejning hos deres digitale filmudlejningstjeneste, Blockbuster, under weekendens skybrud. Det er dog stadig uklart om TDC’s seneste digitale satsning er en succes.

Blockbuster-succes stadig uklar

Lørdag d. 25. juli faldt der ifølge DMI 32 mm regn over Danmark, så de fleste danskere blev indendøre. Antallet af udlejninger hos Blockbuster steg med 29 procent i forhold til hidtidige rekord, der blev sat 19. juli. Interessen fortsatte d. 26 og 27. juli, siger TDC.

‘Mænd og Høns’ var mest populære film efterfulgt af ’Seventh Son’ og ’Min søsters børn og guldgraverne’.

TDC har igennem flere år meldt om gentagne successer for deres digitale filmudlejning, som har taget forskellige former, bl.a. Blockbuster, YouBio og Play-tjenester. Tallene for Blockbuster holdes imidlertid ikke op imod de andre tjenester. TDC’s regnskab viser derimod, at det overordnede antal filmudlejninger toppede i 2. kvartal 2014. Siden da er antallet af filmudlejninger faldet støt hvert kvartal.


Blockbuster blev lanceret i starten af december 2014 og TDC har siden da udvidet tjenesten til en række forskelige enheder såsom Smart TV, spilkonsoller og Chromecast. Ved lanceringen lovede TDC tv-serier “i januar” og 1080p-billedkvalitet, men det lader stadig vente på sig.

Blockbuster er stadig markeret som “beta”-tjeneste knap 8 måneder efter lancering og på trods af meldinger om rekord-udlejning, står det stadig ikke klart om Blockbuster er den succes, som TDC håbede på, efter en katastrofal YouBio-satsning. Tiden må vise om TDC for alvor kan få filmrullerne i sving.

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

Status på UHD Blu-ray i 2024

26 Apr 2024 |

Smugkig på den kommende X (Twitter) app til Smart TV

26 Apr 2024 |

Får du også hvid skærm på DRTV? DR arbejder på løsning

26 Apr 2024 |

Apple Home & AirPlay support for første gang i 2024 Philips OLED TV

25 Apr 2024 |

1 million har oprettet login på DRTV

25 Apr 2024 |

Første 480Hz OLED panel til high-end gaming nu i masseproduktion

25 Apr 2024 |