Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonLife of Pi & Maze Runner er blandt de første 4K HDR film - FlatpanelsDK

Life of Pi & Maze Runner er blandt de første 4K HDR film

17 Jun 2015 | Rasmus Larsen |

Det er stadig svært at fremskaffe indhold i 4K og endnu sværere i HDR (high dynamic range), men nu sker der snart noget. 20th Century Fox har annonceret, at ’Life of Pi’, ‘Kingsman: The Secret Service’, ‘The Maze Runner’ og ‘Exodus: Gods and Kings’ bliver deres første film i 4K HDR.

Fire film, men flere på vej

20th Century Fox har allerede bekræftet, at de vil udgive alle nye film i 4K / Ultra HD, der har fire gange flere pixels end HD, samt HDR (high dynamic range), der kan give mere spektakulære scener med højere kontrast og flere detaljer i de lyse og mørke områder af billedet.

Life of Pi i 4K HDR
De fire første titler vil indledningsvis kunne købes på M-Go tjenesten og downloades ned på en harddisk tilsluttet Samsung’s SUHD-skærme. M-Go findes endnu ikke i Danmark. De kommer senere ud på Ultra HD Blu-ray, når afspillerne er klar i handlen. Det forventes de at være i slutningen af 2015.

Den første film, der kan opleves i 4K HDR i biografen, er Disney’s Tomorrowland. Det kræver dog, at du finder af de nye ”Dolby Cinema”-sale, som endnu kun findes i USA og et par europæiske byer.

Fox er det eneste store filmstudie, der har annonceret konkrete planer for 4K HDR. De vil afsløre flere titler meget snart. Netflix er også på vej med film og tv-serier i 4K HDR. For at kunne afspille filmene, skal du have en tv-skærm, der understøtter 4K HDR.

- Kilde: Hollywood Reporter

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

Status på UHD Blu-ray i 2024

26 Apr 2024 |

Smugkig på den kommende X (Twitter) app til Smart TV

26 Apr 2024 |

Får du også hvid skærm på DRTV? DR arbejder på løsning

26 Apr 2024 |

Apple Home & AirPlay support for første gang i 2024 Philips OLED TV

25 Apr 2024 |

1 million har oprettet login på DRTV

25 Apr 2024 |

Første 480Hz OLED panel til high-end gaming nu i masseproduktion

25 Apr 2024 |