Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonSony følger i fodsporene på Google Glass - FlatpanelsDK

Sony følger i fodsporene på Google Glass

17 Dec 2014 | Rasmus Larsen |

Husker du Google Glass? Den lettere nørdede brille, som kunne projicere billeder og information direkte ned på øjet. Sony følger nu i Google’s fodspor med deres egen "SmartEyeglass Attach!", som er beregnet til folk, der allerede bærer briller.

En Google Glass-agtig brille

Google Glass har ikke fået sit store gennembrud, selvom produktet nåede at være omdrejningspunkt for meget ballade i USA. Når omverdenen ikke følte sig overvåget af personen med Google Glass, grinte de som regel af vedkommende.

Sony SmartEyeglass


Sony tror dog stadig, at der er potentiale i idéen og de har derfor udviklet et lignende koncept, rettet mod sportsfolk og forretningsbrug. Produktet skal tilpasses forskellige mærker af briller såvel som sportsbriller. Sony mener, at teknologien ”besidder potentiale til at berige brugeres liv på en række forskellige måder”.

Teknisk bruges en lille OLED-skærm med en opløsning på 640x400 pixels, som projiceres ned på øjet vha. en linse. Der er indbygget bluetooth, WiFi, batteri, accelerometer, kompas og en ARM-processor á la den som findes i telefoner i dag. Det vejer samlet 40 gram.

Sony SmartEyeglass


Teknologien skal vises frem på CES 2015 i Las Vegas i starten af januar, hvor softwareudviklingsværktøjerne også frigives. Det kan være vi tager et kig, hvis vi kan komme til for Google Glass-holdet, der de seneste år har indtaget CES-messegulvene.

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

Apple Home & AirPlay support for første gang i 2024 Philips OLED TV

25 Apr 2024 |

1 million har oprettet login på DRTV

25 Apr 2024 |

Første 480Hz OLED panel til high-end gaming nu i masseproduktion

25 Apr 2024 |

Nye EU-regler tvinger producenten til at reparere efter garantien

24 Apr 2024 |

Sonys gratis-kanaler med reklamer klar på LG TV i Danmark

24 Apr 2024 |

Max-rabatkunder beholder 4K lidt længere

24 Apr 2024 |