Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonChromecast-spejling virker nu til de fleste Androids - FlatpanelsDK

Chromecast-spejling virker nu til de fleste Androids

15 Dec 2014 | Rasmus Larsen |

Google begyndte at rulle skærmspejling ud til Android-telefoner og tablets tidligere på året. Dengang var de kun få enheder som virkede, men nu er der åbnet for alle Android-enheder med 4.4.2 eller nyere. En ”Guest Mode” er også tilføjet.

Skærmspejling til alle med Android 4.4.2

Uanset om du har Sony, HTC, Motorola, Samsung eller LG kan du nu skærmspejle hvad du ser op på den store tv-skærm via Chromecast. Funktionen er stadig i beta, men skulle virke med alle enheder, der kører Android 4.4.2 eller nyere.

Chromecast skærmspejling


Med skærmspejling er det nemmere at dele billeder, video eller andet information med familien på stuens største skærm. Skærmspejling aktiveres fra Chromecast-app’en på din telefon. Pålideligheden afhænger af hvor ny din Android-telefon er, men også af hjemmets WiFi.

Opdateringen kommer belejligt forud for den store udrulning af Android TV i 2015. Android TV er Google’s nye tv-platform til Smart TV og mediebokse. I Android TV-platformen er Chromecast indbygget, så man både kan køre apps og spil direkte fra Android TV-brugerfladen eller ”caste” til tv-skærmen fra en mobil eller tablet.

Opdateringen tilføjer også en ny ”Guest Mode” til Chromecast, som gør det muligt for gæster at bruge din Chromecast uden at de er tilkoblet WiFi-netværket. Google bruger en slags ”WiFi beacon”-metode til at registrere hvilke personer der sidder i din stue.


Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

Status på UHD Blu-ray i 2024

26 Apr 2024 |

Smugkig på den kommende X (Twitter) app til Smart TV

26 Apr 2024 |

Får du også hvid skærm på DRTV? DR arbejder på løsning

26 Apr 2024 |

Apple Home & AirPlay support for første gang i 2024 Philips OLED TV

25 Apr 2024 |

1 million har oprettet login på DRTV

25 Apr 2024 |

Første 480Hz OLED panel til high-end gaming nu i masseproduktion

25 Apr 2024 |