Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonCanal Digital tilføjer TV2 og 6'eren til GO - FlatpanelsDK

Canal Digital tilføjer TV2 og 6'eren til GO

09 Dec 2014 | Rasmus Larsen |

Canal Digital lancerede GO-tjenesten på iPad i oktober og nu udvides tjenesten med TV2-kanalerne, 6’eren og Animal Planet, så de kan ses på farten. GO indeholder også ugearkiv samt film og tv-serier.

Flere kanaler på Go

Langt de fleste af de tv-kanaler, som du kan se på tv-skærmen, kan du nu også tage med på farten som Canal Digital-kunde. I dag tilføjes TV 2, TV 2 News, TV 2 Charlie, TV 2 Fri, TV 2 Zulu, 6’eren og Animal Planet.

- ”TV 2’s kanaler tiltrækker seere i alle aldre, og deres programmer formår gang på gang at samle danskerne. Derfor er det oplagt for os at tilbyde TV 2’s kanaler på iPad’en med GO, som netop er tænkt som familiens ekstra tv hjemme og på farten”, siger Jarl Søderman, adm. direktør i Canal Digital Danmark.

Canal Digital GO


GO app’en giver desuden adgang til ugearkiv på de fleste kanaler samt film og tv-serier fra C More, herunder indhold fra HBO, BBC og Warner Bros. En anden opdatering er en bedre søgefunktion, der søger på tværs af ugedage, kanaler og genrer.

I 2015 forventes samtlige kanaler med i GO-løsningen samt flere film, tv-serier og børneindhold. Derfor bliver løsningen allerede fra næste år Canal Digital’s ”TV everywhere”-løsning. Det oplyses også, at der kommer en Android samt iPhone-app i løbet af 2015 sammen med en download-funktion, Airplay og Chromecast.

- ”Vi vil give vores kunder de bedste tv-oplevelser i knivskarp satellit-kvalitet på en nem og enkel måde og samtidig alle fordelene ved streaming-tv. Derfor er vores mål allerede i 2015 at få rettigheder til de samme tv-kanaler på tablet og mobil, som vores kunder kan se på deres almindelige fjernsyn,” afslutter Jarl Søderman.

Du kan læse mere om Canal Digital GO her.

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

Status på UHD Blu-ray i 2024

26 Apr 2024 |

Smugkig på den kommende X (Twitter) app til Smart TV

26 Apr 2024 |

Får du også hvid skærm på DRTV? DR arbejder på løsning

26 Apr 2024 |

Apple Home & AirPlay support for første gang i 2024 Philips OLED TV

25 Apr 2024 |

1 million har oprettet login på DRTV

25 Apr 2024 |

Første 480Hz OLED panel til high-end gaming nu i masseproduktion

25 Apr 2024 |