Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonPhilips giver DesignLine tv et nyt look - FlatpanelsDK

Philips giver DesignLine tv et nyt look

01 Apr 2014 | Rasmus Larsen |

Philips lancerede i sommer deres DesignLine, der tog fjernsynsdesign i en helt ny retning. DesignLine får nu et nyt look i sort krom i form af en specialudgave, som kommer til Norden.

DesignLine i ét stykke glas

Philips sendte DesignLine i handlen i juli og den unikke skærm har sidenhen modtaget meget ros og vundet flere designpriser. Det er et frisk pust til et meget ensformigt designsprog indenfor tv-skærme.

Philips DesignLine i sort krom


Her kommer en specialudgave i sort kromdesign. Stativet gør det muligt at placere tv’et frit på gulvet i stedet for at lade det læne op ad bagvæggen, som var det oprindelige koncept bag designet.

- ”DesignLine har ramt rigtigt i den nordiske design estisk, som muligvis skyldes at der har været skandinavisk indflydelse i designprocessen. Derfor er det med glæde, at vi, eksklusivt for vores nordiske kunder, kan tilføje nyt materiale, sort krom, som både er en design- og indretningsforbedring”, udtaler Joakim Örnstig, nordisk markedsdirektør for TP Vision.

Philips DesignLine i sort kroon,


Rent teknisk, så ligner den nye variant af DesignLine de tidligere modeller. Det er en 2013-model med teknikken fra 8000-serien samt Philips gamle Smart TV platform. Skærmen har Ambilight og kan også vise 3D.

Den vejledende udsalgspris for 55” bliver 14.999 kroner. Det er også muligt at købe stativet separat, hvis man allerede har købt et 55” DesignLine tv.

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

Hvornår du kan forvente OLED i iPad Air, iPad Mini, MacBook Air & MacBook Pro

10 May 2024 |

Disney+ begynder at lave mixed reality Marvel-indhold

10 May 2024 |

Ny 'Ringenes Herre: The Hunt for Gollum' film får premiere i 2026

10 May 2024 |

Danske startpriser på 2024 Philips OLED og LCD TV

09 May 2024 |

Prime Video vil udrulle pause-reklamer

09 May 2024 |

Opgraderet Matter Casting udfordrer AirPlay og Chromecast

09 May 2024 |