Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonNy Apple TV software og hardware snart - rygte - FlatpanelsDK

Ny Apple TV software og hardware snart - rygte

12 Sep 2013 | Rasmus Larsen |

Først gik rygtet, at Apple ville lancere en ny Apple TV-boks på deres event i tirsdags, hvilket senere blev ændret til at kun softwaren ville blive opdateres. Det skete ikke, men nu peges der i stedet på ny software d. 18. september og ny hardware i oktober.

Ny Apple TV software og hardware snart

Efter Apple ikke præsenterede nyheder omkring Apple TV-boksen på deres iPhone-event i tirsdags, måtte visse rygtesmede i damage control. Nu ændres historien til, at ny software i stedet kommer d. 18. september sammen med frigivelsen af iOS7-styresystemet.

Ny Apple TV
Rygtemøllen kører i højt gear og fortæller, at der snart er noget nyt på vej mht. Apple TV


Det er dog ikke alt. En anden kilde peger på, at der ikke kun er ny software, men også ny hardware på vej. MG Siegler har tidligere været journalist og er kendt for at have kilder hos Apple. Den nye hardware skal angiveligt lanceres næste måned. Om det bliver ved et event eller blot som en mindre lancering, melder historien ikke noget om, men det er ikke utænkeligt, at den lanceres på samme tid som de nye iPads.

- ”I guess those excited about a software refresh in a week are gonna be *really* excited when new Apple TV hardware is unveiled next month.” skriver MG Siegler på twitter.

Hvad skal man forvente? Angiveligt en udvidelse af Airplay-systemet, men derudover er der ingen detaljer. Vi har selvfølgelig hørt alt dette før og samme MG Siegler har tidligere sagt november. Hvad er det man siger? Vi tror på det, når vi ser det.

- Kilde: AllThingsD

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

Apple Home & AirPlay support for første gang i 2024 Philips OLED TV

25 Apr 2024 |

1 million har oprettet login på DRTV

25 Apr 2024 |

Første 480Hz OLED panel til high-end gaming nu i masseproduktion

25 Apr 2024 |

Nye EU-regler tvinger producenten til at reparere efter garantien

24 Apr 2024 |

Sonys gratis-kanaler med reklamer klar på LG TV i Danmark

24 Apr 2024 |

Max-rabatkunder beholder 4K lidt længere

24 Apr 2024 |