Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonDreamWorks & Netflix i historisk aftale fra 2014 - FlatpanelsDK

DreamWorks & Netflix i historisk aftale fra 2014

17 Jun 2013 | Rasmus Larsen |

Netflix og DreamWorks har i dag annonceret det som de kalder en ”groundbreaking deal”. Fra 2014 vil Netflix og DreamWorks skabe nye tv-serier baseret på DreamWorks populære animationskarakterer. Det vil kunne ses i alle de lande hvor Netflix opererer, inklusiv Danmark.

DreamWorks & Netflix i historisk aftale, starter i 2014

Aftalen dækker over mere end 300 timers helt nyt indhold i selskab med DreamWorks populære animationsgenre. Netflix får således den såkaldte ”first-run”-rettighed til at vise de nye tv-serier.

Dreamworks på Netflix
Fra 2014 kommer mere end 300 timers tv-serier baseret på populære DreamWorks-karakterer eksklusivt på Netflix


Aftalen er den største hos Netflix nogensinde og de er ikke bange for at kalde den historisk. Den markerer først og fremmest, at online-tjenester – såsom Netflix – nu kan få fat i noget af de bedste indhold på markedet før premium tv-kanalerne kan. Dreamworks-indholdet kommer således eksklusivt på Netflix.

De nye tv-serier bliver baseret på flere af de velkendte karakterer fra Dreamworks-universet. Mere specifikt bliver det dog ikke på nuværende tidspunkt, ud over at vi ved, at Turbo: F.A.S.T. bliver en af tv-serierne.

Aftalen med DreamWorks dækker over alle de lande, som Netflix opererer i, inklusiv Norden og Danmark. I USA får man også adgang til visse DreamWorks-animationsfilm, herunder The Croods, Mr. Peabody and Sherman og snegle-filmen Turbo. Netflix har lavet en lignende aftale med Disney/Pixar/Marvel, som også kun dækker USA.

Tv-serierne fra DreamWorks bliver tilgængelige fra 2014, uden at der dog sættes præcis dato på.

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

Hvornår du kan forvente OLED i iPad Air, iPad Mini, MacBook Air & MacBook Pro

10 May 2024 |

Disney+ begynder at lave mixed reality Marvel-indhold

10 May 2024 |

Ny 'Ringenes Herre: The Hunt for Gollum' film får premiere i 2026

10 May 2024 |

Danske startpriser på 2024 Philips OLED og LCD TV

09 May 2024 |

Prime Video vil udrulle pause-reklamer

09 May 2024 |

Opgraderet Matter Casting udfordrer AirPlay og Chromecast

09 May 2024 |