Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonHBO tilbydes nu hos Telia TV - gratis i 3 mdr. - FlatpanelsDK

HBO tilbydes nu hos Telia TV - gratis i 3 mdr.

07 Feb 2013 | Rasmus Larsen |

Kunder hos Telia TV kan se frem til HBOs 24-timers tv-kanal samt on-demand-indhold fra HBO. En smagsprøve på HBO tilbydes gratis i tre måneder uden binding.

HBO hos Telia

Telia i Sverige har samarbejdet med HBO siden november og nu får danske kunder hos Telia TV også adgang til HBO. Det bliver i form af både en HBO tv-kanal, der sender 24 timer i døgnet samt det HBO on-demand-katalog, som også er tilgængeligt direkte gennem HBOs egen tjeneste.

HBO hos Telia
Telia-kunder kan nu få HBO for 79 kroner per måned


- ”Ventetiden på flere måneder er slut. Det seneste afsnit af yndlingsserien er nu tilgængelig direkte på dit tv inden for end et døgn efter premieren i USA - og samtidig er der adgang til hele sæsoner af gamle og nye serier. Det er ingredienserne til en rigtig god tv-oplevelse derhjemme, og derfor er vi glade for nu at kunne tilbyde HBO til vores tv-kunder,” siger Lars Gudbrandsson, ansvarlig for privatmarkedet i Telias bredbåndsforretning.

Gratis i 3 måneder

Alle Telia TV kunder, nye og eksisterende, kan gratis prøve HBO-tilvalgspakken i 3 måneder uden binding. Herefter koster den 79 kroner per måned.

HBO og Telia er spændte på det danske samarbejde, der får i luften i en tid, hvor serien Borgia netop har fået premiere, ligesom serien Vikings og 3. sæson af Game of Thrones er på vej i hhv. marts og april.

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

Status på UHD Blu-ray i 2024

26 Apr 2024 |

Smugkig på den kommende X (Twitter) app til Smart TV

26 Apr 2024 |

Får du også hvid skærm på DRTV? DR arbejder på løsning

26 Apr 2024 |

Apple Home & AirPlay support for første gang i 2024 Philips OLED TV

25 Apr 2024 |

1 million har oprettet login på DRTV

25 Apr 2024 |

Første 480Hz OLED panel til high-end gaming nu i masseproduktion

25 Apr 2024 |