Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonLogitech vil sælge Harmony-afdeling fra - FlatpanelsDK

Logitech vil sælge Harmony-afdeling fra

28 Jan 2013 | Rasmus Larsen |

Det går ikke godt for Logitech, og blandt andet Harmony-universalfjernbetjeningerne sælger ikke så godt. I kvartalsregnskabet afslører Logitech, at de har ”indledt en proces” med at sælge Harmony-afdelingen fra. 

Farvel Logitech Harmoni

Logitechs Harmony-universalfjernbetjeninger var engang meget populære hos forbrugere, der gerne ville rydde op på stue-bordet. Det er ikke tilfældet længere. Logitech har derfor indledt processen med at sælge sin fjernbetjenings-division fra, sammen med ”video security” divisionen. Salget af Harmony-fjernbetjeninger er for nylig faldet med 55 %, målt på antal. Omsætningen er dog kun faldet med 24 %, da højere priser på f.eks. Harmony Touch har udlignet faldet en smule.

Logitech Harmony Touch
Logitech vil sælge sin Harmony-afdeling, som har skabt universalfjernbetjeninger såsom Harmony One og Harmony Touch

Frasalget vil med sikkerhed blive set som et tab hos flere forbrugergrupper, men i takt med at tv-skærme og andre enheder i stuen bliver koblet på internettet og begynder at tale sammen med smartphones og tablets, vil fjernstyring også blive overtaget af andre, mere intelligente enheder. Det overflødiggør til en vis grænse også de fysiske fjernbetjeninger; en trend der allerede har været med til at sende salget af Harmony-produkterne ned. Logitech har ydermere planer om at stoppe salget af tilbehør og spilcontrollere til spilkonsoller samt højttaler-dock-divisionen. Alt dette kommer i kølvandet på Logitechs mislykkede storsatsning på Google TV-bokse, der var med til at starte den onde spiral.

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

Danmarks største elektronikbutik åbner på Fyn i år

08 May 2024 |

Disney skruer ned for Marvel-udgivelser

08 May 2024 |

Tre millioner streaming-abonnementer deles i Norden

08 May 2024 |

Apple afslører første iPad med OLED: "Verdens mest avancerede skærm"

07 May 2024 |

Oversigt: Philips 2024 TV-skærme

07 May 2024 |

Ny 'Ghostbusters' er første Sony Pictures-film med tidlig hjemmepremiere

07 May 2024 |