Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonNetflix "meget tilfredse" med Nordisk lancering - FlatpanelsDK

Netflix "meget tilfredse" med Nordisk lancering

24 Oct 2012 | Rasmus Larsen |

Hvor mange kan prale af at have 29 millioner kunder? Det kan Netflix, der nu har lige netop det antal betalende streaming-kunder på verdensplan. Netflix præsenterede deres regnskab i går aftes, hvor Netflix erklærer sig meget tilfreds med den nordiske lancering. Netflix er også på vej med eksklusivt indhold.

Norden: Flere tilmeldte end ved Canada-lancering

Regnskabet i går inkluderede ikke tal fra den danske eller nordiske lancering, da lanceringen faldt efter regnskabskvartalets afslutning, men Netflix dedikerede alligevel et par afsnit til den store nordiske satsning.

Reed Hastings, Netflix
Reed Hastings, CEO hos Netflix


Netflix erklærer sig først og fremmest ”very pleased by the positive reception” i Danmark, Sverige, Norge og Finland. Netflix tilføjer samtidig, at lanceringsugen i Norden tiltrak flere prøve-abonnenter end lanceringsugen i Canada i sin tid. Norden har omkring 25 millioner indbyggere, mens der er omkring 34 millioner i Canada. Netflix er derfor positive, når de kigger på fremtiden. Det er klart, at prøve-abonnenter ikke kan oversættes til betalende kunder, men det kan være en indikator.

Netflix har nu 29 millioner streaming-kunder på global plan, hvoraf de 25,1 millioner holder til i USA. Der er ”over 1 million” i Storbritannien og ”over 1 million” i Latinamerika.

Eksklusivt indhold på vej

Hvad angår indhold, så har Netflix snart egenproducerede tv-serier klar, som kommer eksklusivt op på Netflix. I 3. kvartal af 2012 blev der set over tre milliarder timer og Netflix siger, at tv-serier udgør to-tredjedele. Netflix-kunderne bruger også i gennemsnit mere og mere tid på tjenesten.

Vi venter stadig på, at Netflix melder officielle tal ud omkring den nordiske lancering, men de har været flinke til det i deres seneste ekspansioner, så der er god mulighed for at vi på et tidspunkt får nogle tal til sammenligning.

Prøv Netflix gratis her.

- Kilde: Netflix Investor Letter (PDF)

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

Status på UHD Blu-ray i 2024

26 Apr 2024 |

Smugkig på den kommende X (Twitter) app til Smart TV

26 Apr 2024 |

Får du også hvid skærm på DRTV? DR arbejder på løsning

26 Apr 2024 |

Apple Home & AirPlay support for første gang i 2024 Philips OLED TV

25 Apr 2024 |

1 million har oprettet login på DRTV

25 Apr 2024 |

Første 480Hz OLED panel til high-end gaming nu i masseproduktion

25 Apr 2024 |