Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonEizos nye ColorEdge-skærme til professionelle - FlatpanelsDK

Eizos nye ColorEdge-skærme til professionelle

17 Sep 2012 | Rasmus Larsen |

Eizo har præsenteret en række af deres nye ColorEdge-skærme designet til grafik, fotografi, videoredigering og andet professionelt arbejde. De nye 23-27-tommer ColorEdge-skærme er fordelt imellem tre kategorier og kommer alle med 10-bit IPS-paneler.

Eizos nye ColorEdge-skærme

Eizos ColorEdge-serie af skærme har i mange år været betragtet som noget af det ypperligste indenfor skærme til fagfolk, der arbejder med farver, grafik eller video. Den nye serie er landet og vi har inkluderet Eizos egen beskrivelse af skærmene neden for.

CG-serien
CG-serien er den direkte afløser for de tidligere ColorEdge-skærme og vil fortsat være rettet mod professionelle indenfor fotografering, prepress, videoredigering, postproduktion og andre grafiske områder, der kræver de mest avancerede skærme til rådighed. Fællesfunktioner omfatter nem kalibrering med en indbygget SelfCalibration-sensor, et bredt farverum, medfølgende kalibreringssoftware og en lyshætte. Herudover er skærmen forudindstillet med faste profiler for de fælles broadcast-standarder indenfor filmproduktion.

Eizo CG276
Eizo CG276


De nye modeller er 27" ColorEdge CG276 og 24" ColorEdge CG246.

CX-serien
Denne nye CX-serie er rettet mod mid-range-segmentet af fagfolk, prosumers og skoler indenfor fotografi og design. Den leveres med en ny indbygget SelfCorrection-sensor, der fastholder kalibreringsresultaterne efter skærmen er blevet kalibreret af en ekstern sensor. Den dækker det meste af Adobe RGB-farverummet. Kalibreringssoftware og lyshætte fås som ekstraudstyr.

Eizo CX240
Eizo CX240


De første modeller i denne serie er den 27" ColorEdge CX270 og 24" ColorEdge CX240.

CS-serien
Endnu en ny tilføjelse i ColorEdge-serien, som er rettet mod entry-level brugere indenfor fotografi og design. Ligesom CX-serien kommer den med en indbygget SelfCorrection-sensor, men et smallere farverum til sRGB-arbejde. Den første CS-serie model er ColorEdge CS230 (23 ").

Eizo CS230
Eizo CS230


Generelt
Den indbyggede SelfCalibration-sensor i CG-serien er baseret på tidligere ColorEdge-skærme. Den ligger bag frontdækslet og svinger ud og kalibrerer efter en bruger-bestemt tidsplan. Der kan kalibreres eksempelvis en time efter, at skærmen er blevet slukket.

Den indbyggede SelfCorrection-sensor i CX og CS-serierne er også placeret inde i kabinettet. Med den valgfrie Eizo ColorNavigator-software tilbyder sensoren nem vedligeholdelse ved at justere skærmen til et kalibreringsresultat, som tidligere er blevet defineret ved hjælp af ColorNavigator og en ekstern sensor.

Med CG og CX-serierne har Eizo tilføjet to teknologiske nyskabelser for at forbedre billedkvaliteten. Den første er en reduktion på mere end 75 % fra 30 minutter til blot 7 minutter i tiden, som det tager fra skærmen tændes til lysstyrke og kromaticitet er stabilt. Den anden er Eizos DUE (Digital Uniformity Equalizer) funktion, som sikrer en ensartet lysfordeling på skærmene. Og nu sørger teknologien også for at farvetemperatur og lysstyrke stabiliseres i forhold til lyset i omgivelserne. Tages skærmen med udenfor til fotoshoots tilpasses farverne på skærmen således automatisk til udendørs-brug.

Alle ColorEdge-skærme kommer med DVI-I, HDMI og DisplayPort. HDMI giver den yderligere fordel, at man direkte kan tilslutte digitale kameraer. En USB-hub er også inkluderet.

Ekstra funktioner
  • 10-bit panel (via DisplayPort-indgang).
  • Ergonomisk fod med tilt, dreje, pivot og højdejustering på alle modeller.
  • 3D-opslagstabel for bedre farvegengivelsen samt emulering på CG serien.
  • I/P (interlace/progressiv) konvertering på CG og CX-serierne
  • Kviksølvfri LED-bagbelysning på CG246, CX240, og CS230.
  • Femårig begrænset garanti, herunder på LCD-panelet for alle modeller og en 12-måneders pixeldefekt-garanti for CG-serien.

    Eizo vil vise de nye modeller frem på Photokina 2012 fra 18. til 23. september i Köln, Tyskland. Priserne kommunikeres senere. Læs mere på Eizos hjemmeside.
  • Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

    Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

    Flere nyheder

    Status på UHD Blu-ray i 2024

    26 Apr 2024 |

    Smugkig på den kommende X (Twitter) app til Smart TV

    26 Apr 2024 |

    Får du også hvid skærm på DRTV? DR arbejder på løsning

    26 Apr 2024 |

    Apple Home & AirPlay support for første gang i 2024 Philips OLED TV

    25 Apr 2024 |

    1 million har oprettet login på DRTV

    25 Apr 2024 |

    Første 480Hz OLED panel til high-end gaming nu i masseproduktion

    25 Apr 2024 |