Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonNetflix bekræfter "nyt marked" i 4. kvartal 2012 - FlatpanelsDK

Netflix bekræfter "nyt marked" i 4. kvartal 2012

25 Jul 2012 | Rasmus Larsen |

Det er regnskabssæson, og Netflix var i spotlyset i går. Netflix er tilbage på indtjeningssporet efter et år med uro og derfor planlægger de også at gå ind på et unavngivet nyt europæisk marked i 4. kvartal 2012. Som FlatpanelsDK tidligere har skrevet, er der med al sandsynlighed tale om Norden, herunder Danmark.

Netflix bekræfter nyt marked i 2012

Netflix meldte i går, at de for det seneste kvartal havde en omsætning på, hvad der svarer til 5,5 milliarder kroner og et overskud på 36 millioner kroner. I det foregående kvartal lå omsætningen på 5,35 milliarder kroner, men her havde Netflix et underskud på 31 millioner kroner. Netflix har nu 27,56 millioner streaming-abonnenter på verdensplan.

Netflix er på vej til Danmark
Netflix er på vej til Danmark, forlyder det


Netflix annoncerede også en plan om at gå ind på et "nyt attraktivt europæisk marked" i 4. kvartal. Netflix undlod at kaste lys over detaljerne, men alt tyder på, at det er Norden, som Netflix taler om. I begyndelsen af 2012 lancerede Netflix deres tjeneste i Storbritannien, og i flere måneder har vi hørt rygter om, at Netflix har planer om at gå ind på det Skandinaviske marked, herunder også Danmark. Bare i sidste måned, blev en indholdsleverandør citeret for at sige: "Deres planer er at gå live i 2012" over for Politiken.

De andre danske tv-udbydere er også klar over, at Netflix er ved at forberede sig på en lancering på det danske marked, der stadig er domineret af lineære tv-kanaler. Det forlyder således, at Netflix har ligget i forhandlinger med indholdsudbydere gennem flere måneder. Og YouSee er citeret for at sige:

- "Vi er godt klar over, at Netflix er på vej, og vi kommer til at svare massivt igen med den samme forretningsmodel, det vil sige med månedligt abonnement og fri adgang til film og tv-serier" til Politiken.

Lanceringen forventes at ske i efteråret 2012. Priser og detaljer omkring indhold er dog endnu ikke kommet på bordet.

Netflix selv har lovet at dele flere detaljer i 3. kvartal 2012.

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

Status på UHD Blu-ray i 2024

26 Apr 2024 |

Smugkig på den kommende X (Twitter) app til Smart TV

26 Apr 2024 |

Får du også hvid skærm på DRTV? DR arbejder på løsning

26 Apr 2024 |

Apple Home & AirPlay support for første gang i 2024 Philips OLED TV

25 Apr 2024 |

1 million har oprettet login på DRTV

25 Apr 2024 |

Første 480Hz OLED panel til high-end gaming nu i masseproduktion

25 Apr 2024 |